Vergelijk Alle Datingsites

Sorteren op:

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship
Expertcijfer:
10,0
50plusmatch
Expertcijfer:
9,5
elitedating
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
9,0
lexa
Expertcijfer:
8,0
match4me
Expertcijfer:
7,5
be2
Expertcijfer:
7,5
relatieplanet
Expertcijfer:
7,0
pepper
Expertcijfer:
7,0
second-love
Expertcijfer:
7,0
gaybuddy
Expertcijfer:
7,0
lisa18
Expertcijfer:
7,0
gayparship
Expertcijfer:
6,5
50pluspartner
Expertcijfer:
6,0
love-dating-24
Expertcijfer:
6,0
senioren-geluk
Expertcijfer:
6,0
nieuwerelatie
Expertcijfer:
6,0
stedendating
Expertcijfer:
6,0
e-matching
Expertcijfer:
6,6
girls-dating
Expertcijfer:
6,0
love-nl
Expertcijfer:
6,0
runnersdate
Expertcijfer:
6,0
metjou
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-mamas
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-papas
Expertcijfer:
6,0
qupid
Expertcijfer:
6,0
50plusrelatie-nl
Expertcijfer:
6,0
vijftigplusdating
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-vaders
Expertcijfer:
6,0
academic-singles
Expertcijfer:
6,0
muslima
Expertcijfer:
5,0
 

Gratis online dating sites

Alle datingsites nu vergelijken

 

Wie op zoek is naar een nieuwe of andere partner, maar zelf weinig tijd heeft of weinig mobiel is, die kan goed terecht op de gratis online dating sites. Dankzij deze websites zijn er goede mogelijkheden om een nieuwe liefde of vlam online te leren kennen, waarna een afspraakje gemaakt kan worden om te zien of de vlam ook daadwerkelijk over zal slaan.

Voordelen

De gratis online dating sites hebben natuurlijk vele voordelen, waaronder het grote aantal mensen dat erop vertegenwoordigd is tegenwoordig (online daten is namelijk weer helemaal in de mode), wat de kans op een geslaagde match aanzienlijk vergroot. Loopt het toch allemaal even iets anders of ziet de vlam er van dichtbij een beetje uitgedoofd uit, dan heb je nog vele andere mensen waarmee je een gesprekje aan kunt knopen om te kijken of het met één van deze mensen wat beter kan klikken.

Steeds meer mensen ontdekken gratis online dating sites

Op online dating rustte een aantal jaar geleden nog een taboe. Toen hoefde je echt nog niet thuis te komen met iemand die jij via het internet ontmoet had. De laatste jaren is dit taboe echter geheel verdwenen. Sterker nog, online daten behoort inmiddels tot de normaalste zaken ter wereld. Zo zijn er de laatste jaren steeds meer mensen gaan daten op het internet. Dit heeft ertoe geleid dat er ook meer en meer gratis online dating sites bij zijn gekomen. Het aanbod is inmiddels zo groot, dat jij je bij duizenden websites in kunt schrijven. Dit maakt het er echter niet makkelijk op. Bovendien zijn lang niet alle online dating sites gratis.

Gratis site of niet?

Ben jij nog onervaren met online dating? Dan heb je mogelijk geen idee wanneer een online dating site gratis is en wanneer niet. Bang dat jij je vergist? Dan hoeft niet. Iedere gratis online dating site geeft namelijk aan dat er geen kosten verbonden zijn aan het aanmaken van een account. Kost het wel geld om je in te schrijven? Dan wordt dit uiteraard ook altijd vermeld bij inschrijving. Er kunnen achteraf dus nooit kosten in rekening gebracht worden voor een datingsite zonder dat jij hiervan op de hoogte was.

Alleen inschrijven gratis

Heb jij een gratis online dating site gevonden? Dan schrijf jij je hier mogelijk in. Na inschrijving kun jij direct beginnen met jouw zoektocht naar een leuke partner. Binnen de kortste keren kun jij andere leden op de gratis online dating sites bekijken. Wil je contact leggen met andere gebruikers? Wees je er dan wel van bewust dat hier soms wel kosten voor gemaakt worden. Gratis online dating sites brengen namelijk met regelmaat kosten in rekening voor bepaalde functies. Dit kan op verschillende manieren. Zo kun jij een abonnement afsluiten dat maandelijks automatisch verlengd wordt. Zodoende kun jij dus altijd gebruikmaken van de extra functies van de datingsite. Je kunt echter ook credits aanschaffen. Je hebt zo geen maandelijkse kosten. De credits kun jij telkens zelf aanvullen wanneer ze op zijn.

Zijn gratis online dating sites geschikt voor mij?

Wanneer jij geen ervaring hebt met online dating, vraag jij je vast en zeker af of gratis online dating sites wel iets voor jou zijn. Dit doen veel mensen die starten met internetdating. Het is op voorhand echter niet te zeggen of dit al dan niet iets voor jou is. De beste manier om hierachter te komen is door het zelf te ervaren. Om het te ervaren, moet jij je natuurlijk wel eerst inschrijven bij een gratis online dating site. Wij raden je niet aan voor een betaalde variant te kiezen. Indien jij het namelijk toch niets vindt, is het zonde van jouw geld. Je kunt daarom beter eerst naar de gratis online dating sites kijken.

Let op: verschillende soorten datingsites

Als leek op het gebied van online dating denk jij mogelijk dat er geen verschil zit in gratis online dating sites. Dit is echter een misvatting. Ten eerste zit er vaak behoorlijk wat verschil in de mogelijkheden die jij per site hebt. Zo kun je bij de ene gratis online dating site alleen profielen bekijken, terwijl je bij de andere ook berichten kunt sturen. Let hier dus goed op voor jij je ergens inschrijft. Daarnaast verschilt de doelgroep van gratis online dating sites vaak van elkaar. Veel sites richten zich op zowel mannen als vrouwen. Zoek jij echter alleen mannen of vrouwen? Schrijf je dan in bij een datingsite die zich uitsluitend richt op één van deze doelgroepen. Hierdoor voorkom jij dat je in contact komt met mensen van het geslacht dat niet jouw voorkeur heeft.

Ga niet zelf vergelijken

Doordat er zoveel gratis online dating sites zijn, weet jij mogelijk niet welke je moet kiezen. Je kunt enorm veel tijd steken in het vergelijken van verschillende datingsites. Wij begrijpen echter goed dat jij hier helemaal niet op zit te wachten. Moet je je dan maar inschrijven bij  een willekeurige gratis online dating site? Nee, dat hoeft nou ook weer niet. Jij kunt namelijk onze tool gebruiken voor het vinden van de beste gratis online dating sites. Dit kost je aanzienlijk minder tijd en de kans is bovendien groot dat jij een geschikte site vindt.

Alle datingsites nu vergelijken