€ 24,90 per maand

Over Be2

Be2 is de datingsite voor singles die daadwerkelijk op zoek zijn naar een vaste relatie. Bij Be2 draait het om kwaliteit en jouw geluk. De datingsite helpt je niet alleen aan een date maar aan een partner voor het leven. Daarom kan je Be2 naast een datingsite misschien wel beter een relatiebemiddelaar noemen. Er worden alleen singles aan elkaar worden voorgesteld die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Be2 biedt een persoonlijkheidstest die eenvoudig in te vullen is. Daarna worden passende singles aan je gekoppeld. Om je profiel aan te vullen, zijn er tal van vragen die je kunt beantwoorden zodat duidelijk is wat je interesses zijn. Deze kunnen in het vervolg worden opgevraagd door andere singles.

Be2 is ontstaan in 2000 en is een van de grootste datingsites in België geworden. De database bestaat uit heel diverse leden, zowel verschillende leeftijdsgroepen als alleenstaande ouders, homoseksuelen, verspreid over heel België enzovoort. 40% van de ingeschreven premiumleden vindt bij Be2 een vaste relatie.

be2 datingsite

BE2 datingsite review

De BE2 datingsite is door de jaren heen uitgegroeid tot één van de beste en tevens ook populairste dating websites op het internet. Dit heeft voor een belangrijk deel te maken dat ze een onderdeel vormt van een veel groter netwerk bestaande uit verschillende datingsites. Dit betekent dat het ledenbestand ongelofelijk groot is. Werkelijk iedereen die op zoek is naar een partner is hier bij deze dating site dan ook aan het juiste adres. Zowel heteroseksuelen als homo- en biseksuelen kunnen bij BE2 de partner van hun dromen vinden. Let wel, deze website richt zich duidelijk hoofdzakelijk op mensen die op zoek zijn naar dating voor een vaste relatie. Wil jij liever een casual date of gewoon een flirt? In dat geval zijn er wellicht andere sites op de Nederlandse markt terug te vinden die zich daar beter voor lenen.

De betrouwbaarheid van BE2 dating

Eén van de belangrijkste zaken als je aan online dating van internet gaat doen is de betrouwbaarheid van de datingsite waar je gebruik van gaat maken. Voor BE2 NL geldt op dit vlak dat je, je als gebruiker weinig zorgen hoeft te maken. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat alle leden die zich aanmelden bij deze date website worden gecontroleerd. Dit betekent dat valse profielen geen schijn van kans maken. Loop je tijdens het praten met iemand tegen een vervelende situatie aan? Dan kan je dit altijd melden aan de klantenservice van BE2. Deze klantendienst staat er om bekend dergelijke meldingen zeer serieus te nemen waardoor de gebruiker al snel op de vingers zal worden getikt.

Hoe werkt het?

Het matchen van profielen bij BE2 nl gebeurt op basis van een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest is wetenschappelijk onderbouwd. Dit is natuurlijk een niet onbelangrijk extra voordeel waar je bij deze datingsite op kan rekenen. Door aan te geven aan welke “eisen” jouw nieuwe partner dient te voldoen wordt de kans aanzienlijk groter dat je een match vindt die perfect bij jou past. Bovendien kan je als lid ook bepalen wie de foto’s op je profiel kan bekijken en wie niet. Ook dat is prettig. Op deze manier zorg je er namelijk voor dat niet zomaar iedereen kan zien dat je op de site BE2 actief bent en zou kan je een deel van je privacy behouden.

Voor het eerst bij BE2 inloggen

Je inschrijven bij de datingsite BE2 nl is ongelofelijk eenvoudig. In slechts enkele seconden tijd kan je, je in principe lid maken. Het enige wat je daarvoor hoeft aan te geven is of je een man of een vrouw bent en naar welk type partner je op zoek bent. Wanneer je dit hebt aangegeven kan je meteen aan de slag gaan met de persoonlijkheidstest. BE2 heeft er voor gekozen om deze test verplicht te maken voor al haar gebruikers. Dit omdat alleen een goed ingevuld dating profiel een solide basis kan vormen voor de matches die je zal ontvangen op deze datingsite. De persoonlijkheidstest bestaat uit verschillende meerkeuze vragen die betrekking hebben op jouw persoonlijke eigenschappen. Ook de gewenste eigenschappen van jouw potentiële match komen aan bod. Het spreekt voor zich dat alle vragen in principe naar waarheid moeten worden ingevuld, maar mensen doen zich altijd een klein beetje beter voor dan ze zijn.

Wanneer je de persoonlijkheidstest bij BE2 hebt doorlopen is je inschrijving voor 25 procent compleet. Voordat je de profielen van andere leden kan bekijken zal je eerst nog wat meer over jezelf moeten vertellen en over je levensstijl en ga zo maar door. Het invullen van deze gegevens duurt gelukkig niet lang en kan eigenlijk in zo’n vijf à tien minuten gebeuren.

Handmatig naar profielen zoeken

De matchingmogelijkheden van BE2 zijn behoorlijk interessant en kunnen je zonder probleem naar de ideale match leiden. Maar het wordt door deze datingsite ook mogelijk gemaakt om zeer specifiek op zoek te gaan naar een bepaalde match. Dit kan door gebruik te maken van de handmatige zoekfunctie. BE2 heeft een bijzonder uitgebreide zoekmodule in haar website verwerkt waarmee je niet alleen kan zoeken op locatie en leeftijd, maar ook op bijvoorbeeld geloofsovertuiging en nog heel wat andere zaken. Ben je specifiek op zoek naar een partner die niet rookt en bijvoorbeeld nog geen kinderen heeft? Dan kan je ook dit gewoon aangeven. Ook op deze manier kan je jouw potentiële perfecte partner nog eenvoudiger vinden!

BE2 kosten volledig lidmaatschap?

In eerste instantie kan je, je dus volledig gratis registreren bij de datingsite BE2. Wanneer je dit hebt gedaan, zijn er een aantal basisfuncties waar je gebruik van kan maken. Deze basisfuncties vormen een goede kennismaking met deze datingsite, maar daar is eigenlijk ook alles mee gezegd. Wanneer je echt serieus op zoek bent naar een partner en je deze graag via BE2 wil leren kennen heb je vaak toch wel een volwaardig lidmaatschap nodig.

 

Het volledige lidmaatschap van de datingsite BE2 is vereist wanneer je over de mogelijkheid wil beschikken om berichten te versturen naar de andere leden. Dat is natuurlijk wel een belangrijke vereiste wanneer je met enkele leuke vrijgezellen op de website in contact wil komen. Gelukkig vallen de BE2 kosten bijzonder goed mee. Afhankelijk van het abonnement dat je gaat afsluiten kan je rekening houden met de hieronder terug te vinden kosten:

 

 • 49,90 euro per maand bij een abonnement van drie maanden;
 • 29,90 euro per maand bij een abonnement van zes maanden;
 • 24,90 euro per maand bij een abonnement van twaalf maanden;

 

Een premium lidmaatschap zorgt er voor dat je toegang krijgt tot alle functies van BE2. Dit betekent niet alleen dat je andere leden berichten kan sturen, daarnaast kan je ze ook markeren als favoriet en kan je controleren wie je profiel heeft bekeken.

Eenvoudig afmelden?

Het uiteindelijke doel van je datingavontuur bij BE2 is natuurlijk een leuke partner vinden om mee door het leven te kunnen gaan. Indien je deze hebt gevonden spreekt het voor zich dat je jouw account bij deze datingsite niet langer nodig hebt. Gelukkig is je bij BE2 afmelden zeer eenvoudig. Je moet er wel rekening mee houden dat je als premium lid contact moet opnemen met de klantendienst voor het deactiveren van je account. Sta er bovendien ook altijd bij stil dat eventuele nog openstaande of betaalde maanden voor je premium lidmaatschap niet zullen worden terugbetaald. Dit geld ben je dus kwijt.

Conclusie: een grote datingsite met een prima reputatie

Wanneer je kiest voor BE2 dating moet je er rekening mee houden dat je, je lid gaat maken van een datingsite die zich voornamelijk richt op het bij elkaar brengen van mensen die op zoek zijn naar een vaste partner. Dit betekent dat deze datingsite zich wat minder goed leent voor zij die gewoon een losse flirt willen. Ben je op zoek naar een dergelijke vorm van casual dating? Dan zijn er wellicht betere alternatieven op de markt terug te vinden, zoals Badoo. Wil jij graag een vaste relatie met een liefdevolle partner waar je op kan bouwen? In dat geval is de datingsite BE2 voor jou beslist de moeite waard om te ontdekken!

Voordelen

 • Gratis persoonlijkheidstest
 • Gebruiksvriendelijke website
 • 40% kans op succes

Nadelen

 • Relatief prijzig

Be2 details

Nichedating Nee
Alle daters Nee
Gay dating Ja
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Ja
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 24,90
Aantal leden Niet bekend

Be2 reviews

Deel jouw ervaring over Be2

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Service:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty

Reviews

User Daan
Daan

21 februari 2014

Ik zie dat be2 het cijfer 8 heeft, dit vind ik onterecht. Be2 is geen echte site met echte profielen. Dus helaas ik ben hier weg!

User M.
M.

15 augustus 2013

Site was oke.
Opzeggen was een ramp. volgens de voorwaarden kon je via de site opzeggen. Uiteindelijk kon dat niet. daarna via mail een opzegging gestuurd, werkte ook niet, kreeg gewoon de rekening.
Uiteindlijk heeft het een half jaar geduurd, zelfs een brief van een incassoburo gekregen.
uiteindelijk hoefde ik niet gelukkig niet te betalen na een half jaar ellende.

User Johan
Johan

5 juni 2013

er is totaal niets goed bij be2 te vinden opzeggen kan niet en met kan niet bedoel ik kan niet er wordt gewoon geld afgeschreven en anders krijg je een incasso in huis. terwijl je op moet kunnen zeggen op de manier waar je je aangemeld hebt is dus niet mogelijk.dus eigenlijk pure oplichting.zou er wel eens persoonlijk langs willen gaan en daar met de directie willen spreken.weet ik zeker dat het geheel binnen 5 minuten is geregeld

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Be2

Be2 is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Be2.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

 • Be2 review
 • Ervaringen Be2
 • Be2 kosten
 • Be2.com
 • App Be2

.