€ 17,99 per maand

Over 50Liefde

Ben je een 50 plusser en het zat om vrijgezel door het leven te gaan? Dan is 50liefde.nl een datingwebsite die bij je past. Deze website richt zich, zoals de naam het al zegt, alleen op 50 plussers. De website is duidelijk, overzichtelijk en ziet er lekker fris uit!

Het grote voordeel van 50liefde.nl is dat er bijna even veel vrouwen als mannen op de datingswebsite actief zijn. Door de hoeveelheid actieve leden merk je dat deze datingwebsite leeft en dat er iets gaande is. Daarnaast worden alle profielen met de hand gecontroleerd, waardoor je zeker weet dat je geen nep-profielen tegenkomt. Dus, ben je 50 Plus en op zoek naar een leuke man of vrouw? Dan is deze datingsite een geschikte keus!

50liefde datingsite review

50liefde review

Steeds meer mensen die de leeftijd van 50 jaar of ouder hebben bereikt maken de keuze om via het internet op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Zij kunnen hiervoor tegenwoordig gebruikmaken van verschillende datingsites. Eén van deze datingsites is 50liefde. Zoals de naam van deze datingsite reeds laat vermoeden richt ze zich volledig op het samenbrengen van vrijgezellen die de leeftijd van 50 jaar of ouder hebben bereikt. Voor deze doelgroep geldt dat het vaak niet zo eenvoudig is om een nieuwe partner te vinden en daar wil deze site dus graag een handje bij helpen. Ben jij ook een vrolijke en vitale 50-plusser en ben je op zoek naar een mogelijkheid om een nieuwe, prachtige romance te beleven? Dan kan deze datingsite je daar ongetwijfeld bij helpen!

Voor wie is de datingsite 50liefde bedoeld?

Deze dating website richt zich in het bijzonder op mensen die de leeftijd van 50 jaar of ouder hebben bereikt en op zoek zijn naar een partner. Je kan bij deze datingsite ook gewoon nieuwe vriendschappen sluiten of een casual date kan beleven. Het is dus niet zo dat iedereen hier automatisch op zoek is naar een vaste relatie. Wat wel opvalt is dat de verhouding op dit ogenblik 57 procent vrouwen is en 43 procent mannen. Dat is interessant, want bij het merendeel van de datingsites zijn deze verhoudingen omgekeerd.

 

Bovendien valt op dat de dating community bijzonder actief is. Alle leden die zich bij deze datingsite hebben aangemeld zijn dan ook samen goed voor een slordige 1 miljoen berichten per jaar. Daarnaast springt ook het hoge gehalte met succesverhalen in het oog. Zo zouden ongeveer 30 procent van de leden er in slagen om een partner te vinden via deze datingsite. Dat is natuurlijk een geweldig mooi percentage!

Voor het eerst bij 50liefde inloggen

Het spreekt voor zich dat alle leden die graag gebruik willen maken van deze datingsite zich zullen moeten registreren. Dit kan bijzonder eenvoudig gebeuren en neemt eigenlijk slechts enkele seconden tijd in beslag. Je dient er alleen rekening mee te houden dat alle nieuwe leden die zich aanmelden bij deze datingsite handmatig door een beheerder worden gecontroleerd. Dat is misschien in eerste instantie een beetje vervelend, maar het komt de betrouwbaarheid van 50liefde in de praktijk alleen maar ten goede. Zodra je account is goedgekeurd kan je voor de eerste keer bij 50liefde inloggen en verder gaan met je profiel aanvullen.

 

Je aanmelden bij de datingsite 50liefde is volledig gratis. Dit zorgt er voor dat alle leden geheel kosteloos van deze datingsite gebruik kunnen maken. Wel is het zo dat dit gratis lidmaatschap slechts een beperkt aantal mogelijkheden met zich meebrengt. Wil je dus graag van alle functies van deze datingsite gebruik kunnen maken? Dan ben je eigenlijk als het ware genoodzaakt om daarvoor een volledig, betaald lidmaatschap af te sluiten.

Wat zijn de 50liefde kosten?

Wanneer je echt serieus bezig bent met het zoeken naar een nieuwe levenspartner doe je er dus goed aan om  het volledige lidmaatschap af te sluiten. Dit is noodzakelijk wanneer je bijvoorbeeld foto’s wil bekijken of berichten wil kunnen uitwisselen met andere leden. Deze extra functies zijn echter niet het enige waar je op kan rekenen. Daarnaast krijg je met het volledige lidmaatschap ook de beschikking over een gratis professioneel consult en kan je een onbeperkt aantal keren het matchspel spelen en zal je merken dat je profiel hoger in de zoekresultaten zal komen te staan.

 

Afhankelijk van de looptijd van je abonnement voorziet 50liefde je eveneens van een zogenaamde contactgarantie. Deze garantie zorgt er voor dat je er als lid zeker van kan zijn dat je niet geld gaat betalen voor een abonnement terwijl je daarmee geen nieuwe contacten zal leggen. Als er niet aan de garantie van de contactgarantie kan worden voldaan door de datingsite, dan biedt 50liefde je gratis voor een bepaalde tijd een volledig lidmaatschap aan. De 50liefde kosten waar je rekening mee kan houden bij het afsluiten van een abonnement zijn de volgende:

 

 • 29,99 euro per maand bij een Premium Lite lidmaatschap;
 • 24,99 euro per maand bij een Premium Classic lidmaatschap;
 • 17,99 euro per maand bij een Premium Comfort lidmaatschap;

 

Het is op elk moment mogelijk om je volledige lidmaatschap bij 50liefde stop te zetten. Je moet er wel rekening mee houden dat betaalde abonnementen niet worden terugbetaald. Zeg je dus met andere woorden je lidmaatschap vroeger op? Dan zal er geen terugbetaling van het nog openstaande bedrag volgen. Dat is echter bij nagenoeg alle datingsites zo.

Is er een 50liefde app?

Op moment van schrijven bestaat er nog geen 50liefde app. Dat lijkt op het eerste zicht misschien vervelend, maar dat hoeft het niet perse te zijn. Het is namelijk in de praktijk zo dat er wel een mobiele versie bestaat van de website. Dit betekent dat je op deze manier alsnog gewoon waar en wanneer je dat wil gebruik kan maken van alle mogelijkheden die deze datingsite je aanbiedt zonder app. Het ontbreken van een mobiele app is volgens ons niet relevant.

Je account bij 50liefde opzeggen? Geen probleem!

Heel wat datingsites maken het net wat lastiger voor hun leden om hun profiel te kunnen verwijderen. Dat is vervelend, want heel wat mensen hebben op een bepaald ogenblik geen behoefte meer aan de diensten en mogelijkheden van een datingsites. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer ze ondertussen reeds een partner hebben leren kennen. In dat geval wil men dan ook graag het account verwijderen. Is dat mogelijk? Absoluut. Je account bij 50liefde opzeggen is zeer eenvoudig mogelijk en kan op elk ogenblik gebeuren. Het enige wat je daarvoor moet doen is naar je account gaan en bij instellingen aangeven dat je profiel kan worden verwijderd. Nadat je het verwijderen via je e-mail hebt bevestigd wordt dit doorgevoerd.

 

Het is wellicht handig om te weten dat je gegevens door deze datingsite nog drie maanden na het laten schrappen van je lidmaatschap worden bewaard. Dit betekent dat je binnen deze drie maanden nog de mogelijkheid hebt om je account te heractiveren. Na afloop van deze periode is dat niet meer mogelijk en verlies je dus alle berichten, matches, etc.

Conclusie; een uitstekende datingsite voor 50-plus

Het vinden van een nieuwe partner brengt voor 50-plussers in de praktijk behoorlijk wat uitdagingen met zich mee. Daar wil de datingsite 50liefde graag verandering in brengen. Voor deze datingsite geldt dat ze zich specifiek richt op het bij elkaar brengen van vrijgezellen die een leeftijd van 50 jaar of ouder hebben bereikt. Je aanmelden bij deze datingsite kan niet alleen interessant zijn wanneer je op zoek bent naar een nieuwe levenspartner, maar ook wanneer je bijvoorbeeld gewoon wat nieuwe vriendschappen wil smeden. Dit maakt dat de doelgroep van ongelofelijk groot is en dat blijkt ook uit het grote ledenbestand.

 

Behoor jij ook tot de groep van de vitale 50-plussers die graag nieuwe mensen zouden willen leren kennen? Wil je dat bovendien graag kunnen doen vanuit de veiligheid en het comfort van je eigen woning? Dan kan de datingsite 50liefde je daar beslist bij helpen!

 

Voordelen

 • 5050 mannenvrouwen
 • Frisse en gebruiksvriendelijke website
 • Profielen worden gecontroleerd

Nadelen

 • Betalen voor extra mogelijkheden

50Liefde details

Nichedating Nee
Alle daters Nee
Gay dating Nee
Senioren Ja
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 17,99
Aantal leden 10,000

50Liefde reviews

Deel jouw ervaring over 50Liefde

Reviews van anderen

Gemiddelde: 3/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty

Reviews

User Anda
Anda

22 december 2017

in mijn ogen een slechte site als je niet direct een wilt betalen voor de site kun wel rondkijken of er in de regio waar je zoekt mensen staan ingeschreven , als iemand staat ingeschreven is het geen betalend lid en kan je geen contact maken .
van mijn kant uit geen aanrader

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
User Berry
Berry

12 september 2016

Na het lezen van onderstaande heb ik besloten contact op te nemen met 50liefde.nl. Kreeg een vriendelijk meneer aan de telefoon die mij netjes wees op de opzegtermijn. Een paar goede contacten gehad, uiteindelijk een paar ontmoetingen gehad. Hartstikke gezellig, maar de klik was niet wederzijds. Dat is niks ten nadele van de website.

Toen ik na een paar weken opbelde om op te zeggen was dat geen probleem en snel geregeld.

Qua eindbeoordeling 4 uit 5 sterren, als Nederlander blijf ik kritisch en kan het altijd beter vind ik. Een nog accurater match systeem bijvoorbeeld.

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-empty

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over 50Liefde

50Liefde is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over 50Liefde.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

 • 50Liefde review
 • Ervaringen 50Liefde
 • 50Liefde kosten
 • 50Liefde.com
 • App 50Liefde

.