€ 9,99 per maand

Over Lexa

Lexa.nl is een moderne en de grootste datingsite van Nederland. Lexa vindt dat daten meer is dan alleen het vinden van een relatie. Daten is leuk, spannend en levert verhalen op. Daarom gebruiken ze ook de slogan: ‘Lexa. Als het om daten gaat.’ De site is gestart in 2002 en is een onderdeel van Franse Meetic, Europees marktleider op het gebied van online dating.

Matchmaking service

Lexa.nl biedt een matchmaking service, zoals ze dat zelf noemen. Je moet eerst een test invullen en een uniek profiel aanmaken. Dan selecteert Lexamore personen die het beste bij jou passen.

Voordelen

  • Duidelijk wie actief lid
  • Serieuze kandidaten
  • Overzichtelijke site

Nadelen

  • Gratis communiceren onmogelijk

Lexa details

Alle daters Ja
Gay dating Ja
Senioren Nee
Erotiek Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 9,99
Aantal leden 860

Lexa reviews

Deel jouw ervaring over Lexa

Reviews van anderen

Gemiddelde: 1/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Harry

4 januari 2017

Helemaal mee eens.

Mijn ervaring is, dat er veel vrouwen opstaan, die al minstens een maand niet meer online zijn geweest. En waarom? Deze vrouwen hebben zich allang uitgeschreven, maar niet hun profiel verwijderd of Lexa verwijdert ze niet, omdat ze daardoor meer mannen kunnen lokken. En krijg je na fikse betaling (voor normale diensten extra betalen) al eens contact met een vrouw, dan krijg je korte nietszeggende berichten terug en daarna hoor je helemaal niets meer

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Halil

8 oktober 2016

Let op je, je schrijft je profiel en prompt je wordt overladen door zogenaamde reacties….man het lijkt wel of je een vrouwenmagneet bent. Voelde mij net die kerel in die Axe reclame, dus ik denk zo dat ziet er goed uit….snel maar betalend lid worden. En nu komt het, op het moment dat je hebt betaald…helemaal niemand die reageert !!! Oftewel, als je goed genaaid wil worden, dan kies je voor deze oplichters. Gelukkig heb ik maar een maand gekozen, dus dit zaakje loopt spoedig richting afvoerputje…..

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Bart

7 juni 2016

wat een slechte website. Inderdaad als je niet betalend staat ingeschreven krijg je allerlei post van zogenaamd geinteresseerden, zodra je betaalt om te kunnen communiceren, blijkt er niemand geinteresseerd in je. Je wordt gewoon genaaid door de webmaster. Heb ik me uit willen schrijven, wat ene moeite kost dat, dat opschorten. En nu toch geld van mijn rekening gehaald, dat ik heb moeten laten terugboeken. Oplichters deze 'datingsite'.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
knuzz

9 maart 2016

waarom moet ik me steeds aanmelden ,het valt mij op als ik me uit schrijft b.v dat je niet verwijdert bent maar inschrijven lukt ook niet want dan staat er dit mail adres is al in gebruik terwijl je je het laten uit schrijven en verwacht je ook dat je profiel word verwijdert iets klopt niet ,sorry hoor ,hier moet wat aan gedaan worden gisteren kon ik nog op site komen en als ik me uitlogt en de volgen de dag weer wilt aan melden dan verschijnt er weer schrijf t u in maar dat lukt van geen kant en om dan te schrijven wij zijn nr een nou daar ontbreekt nog wel wat aan

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Henk

27 juli 2015

Mijn ervaring is, dat er veel vrouwen opstaan, die al minstens een maand niet meer online zijn geweest. En waarom? Deze vrouwen hebben zich allang uitgeschreven, maar niet hun profiel verwijderd of Lexa verwijdert ze niet, omdat ze daardoor meer mannen kunnen lokken. En krijg je na fikse betaling (voor normale diensten extra betalen) al eens contact met een vrouw, dan krijg je korte nietszeggende berichten terug en daarna hoor je helemaal niets meer… Dit heb ik op andere datingsites nog niet eerder meegemaakt. Mijn vermoeden is, dat Lexa zelf jou deze berichten stuurt, m.a.w. nepsite, niet aanmelden mensen! O ja, de hele tijd stuurt Lexa zelf ook berichten, dus als je geen lid bent en niets in kunt zien, lijkt het net of er vrouwen op jou reageren… Tot slot veel dubbele en overbodige functies, zoals flirts sturen, iemand favoriet maken (deze persoon krijgt daar ook weer een bericht over) en weet ik het allemaal….. bah.

Simon

27 juni 2015

De 9 is zeer overtrokken.
Positief: je kunt veel op deze site, het zoeken is handig en snel, profielen kan je naar volledigheid invullen.
Negatief: nu na bijna 2 dagen zijn mijn foto’s (profielfoto) nog steeds niet gecontroleerd. Hierdoor heb ik 0 unieke bezoekers. De groene lampjes “online” blijven nog lang nadat een persoon online is geweest branden. Klik ik de chat aan, dan kom ik continue “member is offline” tegen als melding. Jammer….ook zonde is dat gesprekken niet opgeslagen worden in een chat.

Dit is niet eerste keer dat ik op Lexa ben geweest. Ik ben over het algemeen niet lelijk, maar je mag al blij zijn als je toch nog een reactie krijgt….. Het aantal profielen valt ook redelijk tegen.

Patricia

18 februari 2015

Recentelijke ervaring: een man die mij wilde afpersen, allemaal mooie verhalen aangehoord en toen begon hij, moest Apple macbook voor hem kopen, legio vrouwen tuinen hier waarschijnlijk wel in.
Hoezo wat zij zeggen de meest betrouwbare dating site, alles kan hier door iedereen fake ingevuld worden, foto’s van internet halen en ook de rest. Begrijp werkelijk niet dat er niet met een legitimatiebewijs gewerkt wordt.
Deze man gaat ook naar andere datingsites om het daar verder te proberen. dames opgelet overal!!!!

Kevin

15 augustus 2014

Lexa is een onderdeel van een internationale dating-keten en dat brengt met zich mee dat veel mensen zich niet goed realiseren dat indien je jezelf op Lexa registreert reacties krijgt van over de gehele wereld ..!!

Lexa is aangesloten bij Meetic (als ik het goed begrepen heb) en dus ook alle profielen van onder andere match.com en meetic.com zijn dus zichtbaar op Lexa ..!!
Ik vind persoonlijk dat dit BETER gecommuniceerd dient te worden. Mijn ervaring is dat heel veel leden van lexa.nl – meetic.com (zo heet de site in o.a. Frankrijk en België) en match.com (zo heet de site in o.a. Engeland) zijn NIET op de hoogte van het internationale karakter van de website ..!

Het automatisch verlengen van je abonnement ook al heb je betaald met iDeal vind ik persoonlijk dus ECHT NIET KUNNEN …!! Dat is misschien nog wel hét grootste minpunt van alles …!

Nee die 9 verdient Lexa dus ECHT NIET ..!! Ik zelf zou eerder een 5 geven .. en dat is dan nog écht hoog ..!!

jugro

11 mei 2014

nepsite !!!

als je geen betaald lid bent krijg je zogenaamd het ene na het andere bericht , maar zodra je betaald hebt ,bijna niets meer !! veel fake profielen

Dave

2 november 2013

Prima datingsite. Lexa is voor mij zowel bekend van radio als van de tv commercials. Hierdoor vond ik het een betrouwbare datingsite omdat ze zich al hebben bewezen, ze hebben namelijk het geld om deze dure wijze van reclame te publiceren.

Lexa is voor mij duidelijk, snel en het ziet er goed uit. Soms vind ik het wel vervelend dat je soms lange tijd geen reactie krijgt terwijl ik er echt niet heel slecht uitzie en ook geen rare vragen stel. (ik probeer altijd een orginele openingszin te gebruiken) Over algemeen krijgt Lexa een 7. Ik denk dat het voor een datingsite een goede site is!

Martijn Groot

16 juli 2013

Lexa verdient niet een negen. Vooral die app is een complete nachtmerrie op android. Gemiddeld genomen zijn de mensen op die site niet bepaald vriendelijk maar daar kan lexa zelf niets aan doen. Positief punt: weinig scam of andere onzin. Automatische incasso verlenging vind ik niet kunnen. Jullie negen klopt niet en het is plausibel dat jullie er zo’n hoge score aan geven.

LeonieW

22 januari 2013

Datingsite: Lexa
Negatieve ervaring: lidmaatschap net als andere sites erg duur, ik moest wachten met inschrijven
Positieve ervaring: leuke vrijgezellen leren kennen, makkelijk in gebruik en er zijn soms scherpe aanbiedingen. (helaas zelf gemist)
Wat mij betreft krijgt Lexa een 8. Een 9 vind ik iets te hoog;)

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Lexa

Lexa is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Lexa.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Lexa review
  • Ervaringen Lexa
  • Lexa kosten
  • Lexa.com
  • App Lexa

.