€ 8,50 per maand

Over Pepper

Pepper is ontwikkeld door ervaren internetdaters en is een nieuwe, frisse website. Deze datingsites heeft een andere opmaak dan de meeste datingsites door de sfeer, het uiterlijk en veel beeldmateriaal.

Op het profiel kan je veel beeldmateriaal plaatsen, zowel over jezelf als over je interesses. Die interesses kan je tonen door bestanden te uploaden van Facebook, YouTube en Google. Tijdens het chatten komen de foto’s en ander beeldmateriaal in een slideshow naast de chatbox tevoorschijn. Zo hebben de chatters altijd iets om over te praten. Ook kan je door middel van een zogeheten ‘Just Coffee’–knop makkelijk de juiste plek vinden om af te spreken.

pepper dating

Pepper review

Eén van de bekendste datingsites van Nederland luistert naar de naam Pepper. Deze datingsite werd in het leven geroepen om een innovatief alternatief te vormen voor de andere grote datingsites op de Nederlandse markt. Pepper zou het in de praktijk over een volledig andere boeg gaan gooien en daar is ze absoluut in geslaagd. Hier geldt wel dat ze zich richt op een iets jongere doelgroep. Het grootste gedeelte van het ledenbestand bevindt zich dan ook in de leeftijdscategorie van tussen de 25 en 40 jaar. Behoor jij ook tot deze leeftijdscategorie en heb je nog geen leuke partner gevonden om je leven mee door te brengen? In dat geval kan deze datingsite je daar mee helpen!

Hoe betrouwbaar is Pepper dating?

In eerste instantie is het zo dat singles altijd eerst even goed kijken naar de betrouwbaarheid van de datingsite waar ze gebruik van willen maken. Met de betrouwbaarheid zit je hier helemaal goed zit. Wanneer je kiest voor deze dating site kan je rekenen op de veiligheid die wordt gewaarborgd door de aanwezigheid van het Thuiswinkel Waarborg merk. Deze zorgt er voor dat je in alle veiligheid van deze datingsite gebruik kan maken. Dit is overigens niet het enige keurmerk waar deze website over beschikt. Daarnaast is ze ook houder van het keurmerk ‘Veilig Daten’. Dit keurmerk wordt enkel en alleen toegekend aan de beste datingsites die er op de markt zijn terug te vinden. Het belangrijkste kenmerk van dit keurmerk is dat elk profiel dat zich aanmeldt handmatig wordt gecontroleerd. Hierdoor kan je er honderd procent zeker van zijn dat je te maken hebt met echte leden en niet met fake profielen.

Kan je, je bij Pepper gratis aanmelden?

Nieuwe leden kunnen zich probleemloos bij Pepper gratis aanmelden. Je registreren bij deze datingsite is ook in een handomdraai gebeurd.

 

Je account bij deze datingsite bestaat eigenlijk uit twee verschillende onderdelen. Het gaat hierbij in eerste instantie om een korte samenvatting en daarnaast om een soort van collage. Voor deze laatste geldt dat je zes foto’s, filmpjes of afbeeldingen kan toevoegen die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

De persoonlijkheidstest

De Pepper datingsite werkt op basis van een persoonlijkheidstest. Zoals eerder in deze review reeds aangehaald dien je als nieuw lid je profiel in te vullen. Het is mogelijk om bepaalde informatie over te slaan, bijvoorbeeld omdat je deze niet met derden wil delen. Dat is eigenlijk niet handig. Je moet er namelijk rekening mee houden dat de Pepper persoonlijkheidstest alleen haar nut ten volle weet te bewijzen wanneer jouw dating profiel zoveel mogelijk informatie bevat. Mist er belangrijke informatie? Dan zal het systeem daar geen rekening mee kunnen houden waardoor je mogelijk niet de meest ideale matches voorgesteld zal krijgen. Het volledig invullen van de persoonlijkheidstest neemt zo’n klein kwartiertje in beslag.

Interessante dating tips om te ontdekken

Een belangrijke reden waarom heel wat vrijgezellen er voor kiezen om zich aan te melden bij de datingsite Pepper heeft te maken met de dating tips die worden gegeven. Het spreekt voor zich dat er tussen deze tips heel wat standaard zaken zitten, maar er zijn zeker ook enkele leuke feiten en weetjes te ontdekken. Dit geldt in het bijzonder voor mensen die nog niet over (veel) ervaring beschikken met online dating. Voor hun kunnen deze tips een extra reden zijn om van deze datingsite gebruik te gaan maken.

Creëer een duidelijk beeld met je eigen, unieke collage

De collage vormt een belangrijk onderdeel van de website. Met deze collage is het mogelijk om door middel van vijf foto’s een goed beeld te schetsen van jezelf, maar ook van bijvoorbeeld je hobby’s. De foto’s en plaatsjes die jij in de collage opneemt zullen op jouw profiel op Pepper worden weergegeven. Voordat je op deze manier kan zoeken naar andere gebruikers moet je wel eerst je eigen collage moet invullen. Heb je dit nog niet gedaan? Dan is dit eigenlijk het eerste wat je nu moet doen zodat je daadwerkelijk alle mogelijkheden van deze datingsite ten volle zal kunnen benutten.

Pepper kosten overzicht ?

Er zijn tal van verschillende zaken bij Pepper die je helemaal gratis kan doen. Dit geldt niet alleen voor het aanmaken van een account, maar ook voor het invullen van je profiel, rondkijken op de website en gebruikers liken. Voor veel andere functies die er worden aangeboden geldt echter dat er een betaald lidmaatschap dient te worden afgesloten. Dit geldt bijvoorbeeld voor het versturen van berichtjes. Wil je jouw kansen op het vinden van een partner dus zo hoog mogelijk houden? Dan is het de moeite waard om over te gaan tot het afsluiten van een premium abonnement. Wat dit betreft kan je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden:

 

 • Een abonnement voor één maand van 25 euro per maand;
 • Een abonnement voor drie maanden van 15 euro per maand;
 • Een abonnement voor zes maanden van 9,95 euro per maand;
 • Een abonnement voor twaalf maanden van 8,50 euro per maand;

 

Mobiel daten met de Pepper app

Bijzonder veel mensen daten tegenwoordig met een mobiel toestel. Dit kan met hun smartphone, maar ook met een tablet. Pepper speelt hier handig op in en biedt haar gebruikers de mogelijkheid om een mobiele app te downloaden. De Pepper app maakt het mogelijk om ook onderweg te genieten van al het moois dat deze datingsite voor jou in petto heeft. Dit betekent dat je, je profiel kan aanpassen, je berichten kan sturen naar leden en ga zo maar door. Ben jij dus met andere woorden vaak onderweg en wil je ook dan graag kunnen daten? Dan biedt de mobiele applicatie van deze datingsite je daar alle mogelijkheden toe!

Conclusie;

Pepper gaat met succes de concurrentie aan met de andere grote namen uit de Nederlandse datingmarkt. Niet alleen de aanwezigheid van de zogenaamde collages zorgt er voor dat ze zich weet te onderscheiden ten opzichte van andere datingsites, maar ook  kan ze bouwen op een ongelofelijk groot en actief ledenbestand. De persoonlijkheidstest waar gebruik van wordt gemaakt moet er voor zorgen dat je in een mum van tijd enkele leuke, potentieel interessante partners leert kennen. In ieder geval, wil jij graag een serieuze relatie aangaan met een fijne partner? Dan is het zomaar mogelijk dat je hem of haar via deze datingsite zal leren kennen!

 

 

Voordelen

 • Datingsite met veel beeld
 • Speelse manier vragen stellen
 • Gemaakt i.s.m. echte daters
 • Orginele lay-out

Nadelen

 • Gratis leden zien berichten niet

Pepper details

Nichedating Nee
Alle daters Ja
Gay dating Nee
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 8,50
Aantal leden Niet bekend

Pepper reviews

Deel jouw ervaring over Pepper

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-empty
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty

Reviews

User Jac
Jac

21 juni 2016

Waardeloze site, lijkt erop dat er (bijna) geen echte leden zijn, er is nooit iemand on line, 8,50 euro lijkt niet veel maar dat moet je wel een jaar lang maandelijks betalen en je krijgt er echt helemaal niks voor, alleen valse hoop.
Nogmaals een waardeloze site, weggegooid geld, gelukkig maar voor 1 maand, kost wel 25 euro's maar nu weet ik het zelf ook…. gefopt dus.

Prijs:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Service:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
User maria
maria

19 april 2016

Ik heb in heel korte tijd iemand gevonden die helemaal bij mij past.
Wij zijn verliefd geworden en heel gelukkig samen! Vooral het mood-board spreekt erg aan. Een aanrader dus.

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
User dorus
dorus

9 juni 2015

ik vind het een geweldige site want ik kan er helemaal los gaan ik vind het echt fantastische wijven ze zijn echt super lekkaah

2( meisjes) irritante gestoorde pubers laterzzz

User janus
janus

20 november 2014

1. veel te weinig betalende leden
2. match machine geeft ouwe profielen maar de hele tijd als NIEUW vermelden
3. verberg je een profiel van iemand bij de “matches”dan blijft de “match teller”op het zelfde getal staan
4. ouwe technologie
5. betuttelende meekijkende medewerker: ze hebben niets te doen
6. flauw voorgebakken vragen die je zou moeten beantwoorden
7. een profiel omschrijving wordt gegenereerd a.d.v. een vragenlijst die je hebt ingevuld: het is niet jouw tekst over je zelf en je kunt het niet meer wijzigen.
8. zoek profiel/ machine eens zo breed mogelijk gezet (leeftijd-afstand) en op “online” rond 10 uur in de avond: 8 mensen online! Zouden ze echt zijn of zijn het de Pepper medewerkers die weer terugkomen van de koffieautomaat met een gevulde koek?
9. Je ziet niet wie member is: 90% van de profilen is “dood”
En zo meer
10. Ik voel me er ingeluisd omdat ik nog niet betalend herhaaldelijk berichten kreeg van een in mijn opzichte leuke meid. Deze deed na betaling mijn reactie af met “ik denk toch niet dat we een match zijn” dit is dame Kootje met een nummer. In haar profiel stond dat ze een bijbaantje had: ik denk bij Pepper
11. kortom armzalige cluppie

User Han
Han

22 oktober 2013

Goede site, ben tevreden en als ik de prijs vergelijk met andere sites valt het hier ook prima mee.

User Tom
Tom

16 april 2013

Ik keek net even naar andere datingsites, maar ik ga denk ik toch ovor Pepper. Een vriend van me heeft zeer goede ervaringen met Pepper, geen vriendin maar wel met leueke en mooie vrouwen afgesproken.
Prijs valt me ook best mee? Maar hoeveel maanden is aan te raden? Straks vind ik na een week al de juiste date. : P

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Pepper

Pepper is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Pepper.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

 • Pepper review
 • Ervaringen Pepper
 • Pepper kosten
 • Pepper.com
 • App Pepper

.