€ 19,95 per maand

Over e-Matching

e-Matching is gericht op hoger opgeleiden en een van de oudste online matchingservices van Nederland. De datingsite is opgezet in 1998. e-Matching is een overzichtelijke site waarop voornamelijk serieuze kandidaten staan.

Zowel mannen als vrouwen kunnen als nieuw lid gratis een 3-dagen premium lidmaatschap krijgen zodat je gebruik kunt maken van alle functies en mogelijkheden. Na drie dagen kan je kiezen om wel of niet echt lid te worden. De site is aangesloten bij Thuiswinkel en wordt erkend door de AVR.

e-matching inloggen

Dating via E-Matching review

Wanneer jij een hogere opleiding hebt gevolgd is het niet meer dan normaal dat je van je toekomstige partner eigenlijk hetzelfde verlangt. Dit geldt niet voor iedereen, maar verschillende onderzoeken hebben reeds aangetoond dat mensen met een hogere opleiding het best matchen met vrijgezellen die ook een dergelijke studie hebben gevolgd. Dat is niet in het minst het gevolg van het feit dat jullie op deze manier altijd wat hebben om over te praten. Bovendien kunnen op deze wijze ook heel wat frustraties met betrekking tot een eventuele ontbrekende kennis worden voorkomen. Ben jij als hoger opgeleide single ook op zoek naar een partner die een gelijkwaardige opleiding of studie heeft gevolgd? Dan kan je deze zomaar leren kennen door je in te schrijven bij de datingsite E-Matching!

Online dating

De kwaliteit die EMatching haar leden weet te bieden blijkt werkelijk uit alles. In eerste instantie is het duidelijk dat deze datingsite zich hoofdzakelijk (of beter gezegd bijna uitsluitend) richt op vrijgezellen die een HBO of een WO opleiding hebben gevolgd. Dit zorgt er voor dat het merendeel van de mensen die zich aanmelden echt serieus zijn en op zoek zijn naar een echte, duurzame relatie. Bij deze datingsite ben je dan ook in het geheel niet aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een casual date of wanneer je gewoon een losse flirt wil. De kwaliteit die deze dating site haar leden weet te bieden wordt ook bevestigd door de aanwezigheid van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Een optimale betrouwbaarheid is bij het gebruik van deze datingsite dan ook steeds gegarandeerd.

Voor het eerst bij E-Matching inloggen

Nieuwe leden die zich aanmelden bij de datingsite E-Matching zullen kunnen vaststellen dat ze meteen de beschikking krijgen over een aantal basisfunctionaliteiten. Het aanmelden zelf verloopt zeer eenvoudig en neemt eigenlijk slechts enkele seconden tijd in beslag. Het enige wat je dient aan te geven is dan ook of je een man of vrouw bent en naar welk soort partner je op zoek bent. Uiteraard dien je ook een gebruikersnaam en een e-mailadres in te vullen. Zodra je, je aanmelding hebt afgerond en je de link in de e-mail hebt bevestigd kan je beginnen met daten bij deze datingsite.

 

Ga je voor het eerst bij E-Matching inloggen? Dan zal worden gevraagd om je profiel te vervolledigen. Zo kan je bijvoorbeeld meer vertellen over jezelf, maar zal je ook verschillende eisen of voorkeuren kunnen aangeven waar jouw potentiële match aan moet zien te voldoen. Enkele onderwerpen die op dit vlak aan bod komen zijn bijvoorbeeld (hoe kan het ook anders?) het opleidingsniveau, maar ook of er reeds sprake is van kinderen, of de persoon in kwestie mag roken of niet en ga zo maar door. Let op, je bent bij E-Matching verplicht om het volledige profiel in te vullen.

Welke functies kan je gratis gebruiken?

Wanneer je net lid bent geworden beschik je dus over een gratis lidmaatschap met beperkte mogelijkheden. Dit gratis lidmaatschap zorgt er voor dat je verschillende zaken kan doen. In eerste instantie kan je onbeperkt profielen bekijken van mannen en vrouwen die lid zijn van deze datingsite. Daarnaast kan je wel berichten ontvangen, maar het versturen van berichten is dan weer niet mogelijk. Als niet betalend lid ben je bij deze datingsite voor hoger opgeleiden dus volledig afhankelijk van de berichten die je krijgt van andere leden. Wil jij ook gewoon zelf het initiatief kunnen nemen en berichten naar bepaalde leden kunnen sturen? Dan dien je daarvoor in het bezit te zijn van een volledig lidmaatschap. Let op, aan dit lidmaatschap zijn wel bepaalde kosten verbonden.

Welke E-Matching kosten zijn er?

In eerste instantie maak je gratis gebruik van de datingsite E-Matching.nl. Wanneer er sprake is van een bepaalde E-Matching aanbieding is de kans zelfs groot dat je zomaar voor een bepaalde tijd onbeperkt gratis gebruik kan maken van alle functies die deze datingsite voor jou in petto heeft. Dat is natuurlijk fantastisch. Maar dat soort aanbiedingen komen helaas zelden voor, dus daar kan je beter niet op wachten. Jammer want op deze manier kan je namelijk precies ontdekken welke mogelijkheden EMatching allemaal voor jou in petto heeft. Dit zonder dat het je ook maar één enkele euro hoeft te kosten. Na afloop van de eventuele gratis periode zullen alle premium functies waar je gebruik van hebt kunnen maken verdwijnen. Dit betekent ook dat je eventuele lopende gesprekken met andere leden niet meer verder kan zetten, tenzij je natuurlijk een volledig lidmaatschap afsluit. Gelukkig is het zo dat de kosten voor dit lidmaatschap in de praktijk zeer goed meevallen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

 

 • 19,95 euro bij een maandelijks abonnement;
 • 49,95 euro bij een abonnement voor drie maanden;
 • 79,95 euro bij een abonnement voor zes maanden;
 • 129,95 euro bij een abonnement voor twaalf maanden;

 

De betaling voor je volledig lidmaatschap kan op verschillende manieren gebeuren. Zo kan je er voor kiezen om je lidmaatschap te betalen met bankoverschrijving, maar is het ook mogelijk om gebruik te maken van een creditcard of Ideal.

Gebruik een eventuele E-Matching aanbieding

Het spreekt voor zich dat lang niet iedereen zomaar heel wat extra budget beschikbaar heeft om het abonnement bij een datingsite te kunnen betalen. Daar is aan gedacht. Heel soms pakt zij dan ook uit met een speciale E-Matching aanbieding waarmee je bijvoorbeeld gratis drie contacten kan leren kennen. Bovendien is het ook zo dat er soms een interessante actie wordt gelanceerd waarmee je gedurende een bepaalde periode aan gratis dating kan doen. Hoe dan ook, heb jij dus met andere woorden niet meteen een groot budget voor handen om online te daten? Wees dan extra waakzaam voor het verschijnen van een mogelijke E-Matching aanbieding en zorg er voor dat je deze steeds kan benutten! Op dit moment geldt er geen aanbieding, schrijf je in voor ons nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Bestaat er zoiets als een EMatching app?

Gedurende lange tijd was er geen E-Matching app beschikbaar waardoor mobiele gebruikers genoodzaakt waren om toch gewoon via de website zelf te daten. Tegenwoordig is dat wel even anders. EMatching heeft inmiddels namelijk een prachtige mobiele applicatie op de markt gebracht die het voor jou mogelijk maakt om waar en wanneer je dat maar wil te daten met andere hoog opgeleide singles. Of je nu even wat nieuwe profielen wil ontdekken of je graag een gesprek wil voeren of voortzetten met een bepaalde vrijgezel, in al deze verschillende gevallen zal je kunnen gebruik kunnen maken van de EMatching app, die je werkelijk alles biedt waar jij maar nood aan hebt. Zo dat je echt waar en wanneer je dat wil aan dating kunt doen.

Conclusie:
Hoog opgeleiden daten is geweldig

Heel wat mensen die nog vrijgezel zijn en die een hogere opleiding hebben genoten ondervinden de grootst mogelijke moeite met het vinden van gelijkgestemde singles, althans dat was vroeger het geval. Tegenwoordig is daar verandering in gekomen, want de datingsite EMatching maakt het eenvoudiger mogelijk dan ooit om leuke singles te vinden die net als jou een fantastische studie hebben gevolgd. Wil jij dus ook graag specifiek een leuke vrouw of man daten die een hogere studie heeft gevolgd? Dan hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken. In dat geval biedt de datingsite E-Matching je immers alles waar je naar op zoek bent.

 

Gratis lid worden E-Matching

 

Voordelen

 • 3 dagen gratis lid
 • Overzichtelijk en duidelijk
 • Alleen HBO'ers en WO'ers

Nadelen

 • Geen bijzonderheden

e-Matching details

Nichedating Nee
Alle daters Nee
Gay dating Nee
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Ja
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 19,95
Aantal leden Niet bekend

e-Matching reviews

Deel jouw ervaring over e-Matching

Reviews

User Rose
Rose

27 oktober 2014

Ik ben drie dagen gratis lid geweest. Het stelde me in staat de profielen te bekijken en berichtjes te ontvangen. Ik had het netjes gevonden om een reactie te kunnen sturen naar mannen die mijn interesse NIET hebben en die de moeite hebben genomen om op mijn profiel te reageren. Simpelweg omdat dat fatsoenlijk is. Ematching stelt echter dat dat ten koste gaat van de drie gratis berichten die je zelf mag sturen naar leden die WEL je interesse hebben. Dit is voor betalende leden waardeloos!

User Lady me
Lady me

2 oktober 2013

Hi Lorenzo, dan is het misschien verstandiger om je aan te melden bij 50plusmatching of een andere site die zich richt op 50+. Dan heb je daar geen last van.

User s. lorenz
s. lorenz

28 september 2013

de heren die op uw datingservice staan zijn allemaal te jong. 58 jaar is zo’n beetje de oudste die gereageerd heeft. ik ben 75. HELP.

User RemcoW
RemcoW

21 januari 2013

Echt een belachelijke actie van Ematching om vrouwen drie dagen gratis lidmaatschap te geven. Dan spreek ik een ‘vrouw’ aan en blijkt het toch weer een man te zijn die test of Ematching de juiste site is.Verder Oke site hoor maar die actie verstoort wel mijn zoektocht naar dates….

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over e-Matching

e-Matching is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over e-Matching.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

 • e-Matching review
 • Ervaringen e-Matching
 • e-Matching kosten
 • e-Matching.com
 • App e-Matching

.