Over ons

Wil je Gratisdatingsite.nl graag beter leren kennen? Lees hier alles over ons:

1. De liefdevolle wens waarmee het allemaal begon

2. Van leuk idee naar duizenden bezoekers

3. De missie van Gratisdatingsite.nl

4. Wat levert het ons op?

5. Het team

Gratisdatingsite

Over Gratisdatingsite.nl

Volgens recent onderzoek van het CBS kent Nederland ongeveer 2,8 miljoen singles. Een groot deel daarvan is serieus op zoek naar een relatie, of zou in elk geval open staan voor meer activiteit op liefdes- en relatiegebied. Maar dat is niet altijd even makkelijk.

Loop de liefde van je leven maar eens tegen het lijf in de vluchtige wereld van disco’s, cafés, festivals en danceparty’s… Op dat moment ontbreekt het vaak aan de gelegenheid om jezelf écht te kunnen voorstellen, om de gewenste contactgegevens te delen of om te checken of je allereerste indruk wel de juiste was. En als je gericht op zoek bent naar een relatie, dan voldoet een zoekertje in de hartenrubriek van het regionale dagblad allang niet meer.

1. De liefdevolle wens waarmee het allemaal begon

Maar tegenwoordig is haast iedereen in één groot netwerk verbonden dankzij het internet, waardoor ook de liefdeslijnen kunnen worden verlegd. Toen in 2012 de initiatiefnemers van Gratisdatingsite.nl vanuit persoonlijke behoefte in aanraking kwamen met de wereld van dating- en relatiewebsites, sloeg de vonk over.

Niet alleen door het overweldigende aanbod van aantrekkelijke profielen en personen, maar des te meer door het grote aantal leuke websites die het met een paar muisklikken mogelijk maken om je liefdesleven nieuw leven in te blazen. Alleen al van het enorme aantal websites die in staat zijn om cupido te spelen, begonnen wij te blozen. Maar hoe weet je welke keuze de juiste is?

Het is verdomd lastig om je hart te volgen wann5937607921_88f5ee84b4_zeer het om een website gaat, die op het eerste gezicht alleen uit tekst, foto’s en wat ingewikkelde Html-codes bestaat. Tegelijkertijd heeft iedereen op het gebied van de liefde wel eens de raad en de hulp van een goede vriend of vriendin nodig. Dit motiveerde ons om als een oprechte en objectieve vriend of vriendin hulp te bieden bij de keuze voor de juiste datingsite. Want het ene relatienetwerk is het andere niet. En als je ergens gelukkig wil zijn in je keuzes, dan is het toch op liefdesgebied?

Dat hebben wij ook vaak zelf ervaren. Zodoende ontstond bij ons de liefdevolle overtuiging dat wij mensen op het juiste liefdespad kunnen helpen én houden. Eerst nog op kleine schaal en in de persoonlijke sfeer, maar al snel bleek dat de dating-vergelijkingswebsite Gratisdatingsite.nl onze ambities op grote schaal kon waarmaken.

2. Van leuk idee naar duizenden bezoekers

Onze website heeft op slechts een paar jaar tijd een ongekende groei doorgemaakt. Sinds de start in 2012 blijven we ons dagelijks verbazen over de ontwikkeling die Gratisdatingsite.nl doormaakt. Met momenteel bijna 20.000 bezoekers per maand is het duidelijk dat er wel degelijk sprake is van een klik, oftewel ‘een match’, tussen onze website en onze bezoekers. Waar we in de zomer van 2013 nog ongeveer 8.000 bezoekers per maand mochten helpen bij het vinden van de juiste datingwebsite, daar is dat aantal ondertussen dus meer dan verdubbeld. Bovendien worden onze pagina’s op één maand tijd bijna 42.000 keer bekeken (peildatum September 2014).

3. De missie van Gratisdatingsite.nl

Inmiddels zijn onze ambities uitgegroeid en vertaald in een serieuze missie. Die houdt in dat wij op onze website objectief en onafhankelijk informatie willen bieden over zoveel mogelijk aanbieders van (seks)dating- en relatiewebsites, om zodoende onze bezoekers zonder omwegen op het juiste liefdespad te brengen. Zo houden wij voor jou de dagelijks groeiende online markt beheersbaar en overzichtelijk. Om dit alles te bewerkstelligen publiceren wij per datingsite de prijzen, achtergrondinformatie, voor- en nadelen en onze expertcijfers.

4. Wat levert het ons op?Schermafbeelding 2014-09-09 om 16.35.57

Bij Gratisdatingsite.nl zijn we ontzettend trots dat onze website zo’n succes is geworden, en dat willen we graag zo houden. Daarom moeten we onze momenten van trots beperken en vooral keihard werken om de huidige ontwikkeling vast te houden. Daarbij krijgen we met regelmaat de vraag of al dat harde werk ook geld oplevert.

Het antwoord op die vraag is ‘Ja, gelukkig maar’. Dankzij het systeem van affiliate marketing ontvangt Gratisdatingsite.nl commissies voor het doorsturen van nieuwe klanten naar online datingbureaus. Deze commissies hebben wij hard nodig om weer nieuwe aanbieders te kunnen vergelijken, én om ervoor te zorgen dat er iedere dag een team klaar zit om de website zo actueel mogelijk te houden.

Dat wij verdienen aan het doorsturen van klanten naar bepaalde websites, betekent zeker niet dat wij daarmee onze onafhankelijkheid verliezen. Doordat de commissies in heel veel gevallen bij elkaar in de buurt liggen, maakt het ons écht niet uit welk datingbureau er op nummer één staat. Daarnaast zijn onze bezoekers helemaal vrij in hun keuze, dus bepaal jij uiteindelijk zelf welk datingbureau het goed doet op onze website.

5. Het team

Het team van Gratisdatingsite.nl bestaat momenteel uit zes jonge en zeer enthousiaste medewerkers die er elke dag alles aan doen om de website nog beter te maken. Zij weten als geen ander dat een website op ieder moment van de dag geraadpleegd kan worden, en proberen er de voorwaarden voor te scheppen dat onze dienst altijd aan de verwachtingen kan voldoen.

Vanuit het hart van Amsterdam hebben zij hart voor de wereld van het online daten. In samenwerking met onze partners, aanbieders en onze oplettende bezoekers waarborgen zij de kwaliteit van Gratisdatingsite.nl, zodat wij jou alleen nog succes hoeven te wensen met het vinden van een leuke partner!

Hartelijke groet,

Het team van Gratisdatingsite.nl

 

Ps. Wil je adverteren op Gratisdatingsite.nl ?

Dagelijks bezoeken honderden bezoekers onze website, op zoek naar de voor hem of haar beste gratis datingsite. Heb je interesse om met jouw website op Gratisdatingsite.nl te komen of te adverteren op deze site? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.