Over ons

Alle datingsites nu vergelijken

Gratisdatingsite.nl is in het leven geroepen om duidelijkheid te scheppen in het grote aanbod van datingsites. Vaak zie je dat datingsites alleen de voordelen benoemen, maar natuurlijk zijn er ook nadelen. En dan is er ook nog zoiets als prijzen en tarieven. Hoogste tijd voor overzicht en transparantie, want hoe kun je anders een datingsite kiezen die het beste bij jou en jouw voorkeuren past? Welkom dus op gratisdatingsite.nl!

Wat heeft gratisdatingsite.nl jou te bieden?

Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom op gratisdatingsite.nl. De informatie die wij op onze website hebben verzameld is altijd actueel en wordt dagelijks bijgewerkt. Ons doel is om jou een eerlijk en objectief vergelijk aan te bieden tussen de verschillende datingsites. Gratisdatingsite.nl hebben wij zo gebouwd dat je snel alle informatie over een bepaalde datingsite voor handen hebt. Voordelen, nadelen, tarieven en reviews zijn een belangrijk onderdeel van de website en helpen jou te vinden waar je naar zoekt, namelijk die ene datingsite die het beste bij jou past.

Kiezen doe je niet zomaar!

Als het gaat om zoiets persoonlijks als daten, dan ga je zeker niet met zomaar een willekeurige datingsite in zee. Hoe zit het met zaken als privacy, abonnementen en worden profielen wel gecheckt? Gratisdatingsite.nl zorgt ervoor dat jij het antwoord op deze vragen gemakkelijk vindt. Om gemakkelijk het voor jou ideale online datingbureau te vinden kun je gebruik maken van de handige zoekfilters op onze website. Je krijgt dan precies die datingsites voorgelegd die voldoen aan jouw wensen en eisen. Zo wordt de zoektocht naar een passende datingsite een stuk eenvoudiger.

Zeer groot aanbod

Gratisdatingsite.nl is geheel onafhankelijk. Dit betekent dat wij echt alle datingsites met elkaar vergelijken en niet slechts een handje vol. Zo vergelijken we meer dan 200 verschillende aanbieders met elkaar. Dat kun je toch geen handje vol noemen! En als je dan weet dat op basis van jouw wensen, eisen en voorkeuren deze aanbieders met elkaar vergeleken worden, dan kan het toch niet anders dat je de best bij jou passende datingsite vindt?

Hoe verdienen wij ons geld?

Gratisdatingsite.nl verdient geld, dat is zeker waar. Dit doen wij echter niet door jou kosten in rekening te brengen voor het gebruik van onze website. Wij werken samen met adverteerders en de partners van deze adverteerders. Als jij, via gratisdatingsite.nl, uitkomt op de website van deze adverteerders (of hun partners), dan ontvangen wij daar een vergoeding voor. Dus ook voor het bezoek aan ‘die andere website’ worden jou geen kosten in rekening gebracht. Vrijheid, blijheid en geheel kosteloos. Zo kun jij je volledig richten op het vinden van de voor jou meest geschikte datingsite.

De kennis en kunde van gratisdatingsite.nl

Om een goed, eerlijk en betrouwbaar vergelijk te maken tussen de talloze datingsites is het in huis hebben van de nodige kennis en expertise een absolute must. De medewerkers van gratisdatingsite.nl zijn allemaal experts op een bepaald vlak en samen vormen zij een enorme bron van kennis en kunde. We zetten graag een aantal medewerkers even in de spotlights.

Jolanda van Amersvoordt

  • Jolanda van Amersvoordt is een dragende kracht van gratisdatingsite.nl. Jolanda is één van de medeoprichters van deze website en heeft jarenlang gewerkt voor één van de grootste online datingbureaus van ons land. Hier heeft zij met eigen ogen gezien dat datingsites lang niet altijd even transparant zijn. Voor Jolanda alle reden om hier verandering in te brengen.

Hugo van Renselaer

  • Hugo van Renselaer werkt inmiddels alweer vele jaren voor gratisdatingsite.nl. Na zijn stage hebben wij gevraagd of hij niet voor ons wilde komen werken. Hugo heeft vele datingsites geprobeerd en deelt nu zijn ervaringen met ons. En dus met jou! Naast het medebeheer van de website is Hugo ook verantwoordelijk voor de klantenservice. Stel hem gerust een vraag!

 

Alle datingsites nu vergelijken