€ 24,90 per maand

Over Parship

PARSHIP.nl richt zich op mensen die zoeken naar een leuke, serieuze partner voor een langdurige relatie. Deze datingsite valt het best te omschrijven als plezierig, solide en leuk. Wij hebben goede ervaringen met deze datingsite.

Na registratie volgt een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van jouw antwoorden doet PARSHIP partnervoorstellen. Natuurlijk kun je bij PARSHIP ook zelf zoeken naar singles die bij jou passen. 76% van de leden is ouder dan 30 jaar en de leeftijd van de leven is evenwichtig verdeeld.

PARSHIP heeft het Thuiswinkel Certificaat en is tevens aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten.

Voordelen

 • Incl. persoonlijkheidstest
 • Duidelijk wie actief lid
 • Incl. Parship app
 • Biedt garantie

Nadelen

 • Foto's beperkt zichtbaar
 • Relatief duur

Parship details

Alle daters Ja
Gay dating Nee
Senioren Nee
Erotiek Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Ja
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 24,90
Aantal leden Niet bekend

Parship reviews

Deel jouw ervaring over Parship

Reviews van anderen

Gemiddelde: 2/5

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:

Reviews

Anoniem

17 januari 2017

Waardeloos in één woord. Heb me aangemeld, betaald en vele mailtjes gestuurd om uitleg! Op mijn profiel zie ik niks gebeuren. Ik wil er van af!!

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Vincent

30 september 2016

ga nooit in zee met parship. stilzwijgend verlengen is hun verdienmodel.
Klantencontact is er niet gedurende de 12 maanden lidmaatschap, pas halverwege de dertiende maand vindt er een afschrijving van de maand na het jaarcontract plaats. Dit doen ze zodat je volgens de algemene voorwaarde MINIMAAL 2 maanden het volle pond betaald, bijna gelijk aan wat je voor het volledige vorig jaar hebt betaald. Als je weigert, komen er incassokosten bij, zodat je voor 2 maanden zelfs meer kwijt bent dan het jaarcontract.Klanten wegjagen, afstoten, beledigen en over de kling jagen, zodat er tot op de laatste cent betaald wordt conform de zeer discutabele passage in de Algemene Voorwaarden dat er stilzwijgend verlengd wordt.
Pure oplichterij als je bedenkt dat elke datingsite een platform biedt voor het vinden van een vaste partner; er is dus PER DEFINITIE sprake van een tijdelijk cont(r)act met Parship.De Nederlandse overheid en verschillende bonden die "voor" consumenten opkomen staan dit toe omdat je bij elke aankoop een vinkje hebt geplaatst dat je akkoord bent. Wie leest altijd alle Algemene Voorwaarden? Algemene Voorwaarden zouden getoetst moeten worden door een objectieve partij of beter, een partij die voor de Consument opkomt.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Frank S

23 april 2016

Voor mij is aan duidelijke scherpe foto een conditio sine qua non. Bij parship moet je feitelijk naar "bedelen". Ik zie het niet zitten om iemand aan te spreken die als het ware gemaskerd is.
Je krijgt een persoonlijkheidsanalyse, maar op enkele essentiële punten klop die niet; is die helemaal in tegenspraak met wie je echt bent. Maar op basis daarvan word je wel "gematcht" aan andere personen, met paradoxale gevolgen. Die persoonlijkheidstest overdoen kan allen als je opnieuw een overigens bijzonder duur abonnement neemt.
Parship laat vrijwel geen ruimte aan persoonlijke inbreng. Alles verloop via vooropgestelde, dwingende, vragen. Over jezelf mag je alleen een "citaat" verwoorden. Misschien dat veel mensen dit handig vinden omdat ze over zichzelf weinig kunnen vertellen, maar zo zit ik wel niet in elkaar.

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Debby

29 augustus 2015

Wat een onzin!! Gratis inschrijven? Vele pagina's met dezelfde manspersoon (foto) die verschillende leeftijden heeft. Inspelen op wanhopige vrouwen??

Prijs:
Service:
Eindbeoordeling:
Koos Kamsma

10 augustus 2014

Geachte mensen,

Sinds een week ben ik betalend lid van Parship maar ik krijg geen toegang tot uw leden en op zeker 2/3 van de mensen die mij iets sturen kan ik niet beantwoorden. Hoe kan dat?

Graag uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Koos Kamsma

diane

27 juli 2014

wat moet ik dien kan nergens op al de vragen zijn beantw en niets gaat antw aub grtjs mereltje

Esmee

20 januari 2014

bepaalde vraagstellingen zou ik graag uitgebreid zien met een keuze die meer ligt in de gevoelswereld.

Natalya V.

22 september 2013

Ik heb een jaar lang een account gehad van Parhip en hier was ik erg tevreden mee. Het is even een bedrag om in een keer te investeren, maar al wil je een leuke vriend, vrouw of scharrel, dan moet je daar iets voor over hebben. Ik heb dat jaar ongeveer 10 dates gehad via Parhsip dus ik mag niet klagen. Toevallig ben ik alleen mijn huidige vriendje gewoon tegen gekomen via mijn baan! Wel een succes dus, maar hou ‘overdag’ dus ook je ogen goed open en durf op iemand af te stappen! Toch bedankt voor het daten hoor!

Anoniem

15 mei 2013

Daten via Parship.nl is geen succes. Met een gratis account kan er maar weinig, en een abonnement kost heel veel. Ook krijg je als geregistreerd lid ineens partnervoorstellen voor personen die rustig 9 jaar ouder zijn, of die het daglicht niet kunnen verdragen.

Ik wil toch echt iemand van mijn eigen leeftijd en waarmee ik over straat kan. Geen succes dus dit.

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Parship

Parship is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Parship.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

 • Parship review
 • Ervaringen Parship
 • Parship kosten
 • Parship.com
 • App Parship

.