€ 19,90 per maand

Over gayParship

Samenvatting: gayPARSHIP richt zich op mensen die zoeken naar een leuke, serieuze partner voor een langdurige gay relatie. Deze datingsite is onderdeel van PARSHIP en is een betrouwbare, plezierige en solide datingsite voor het vinden van een partner van hetzelfde geslacht. Wij hebben goede ervaringen met deze datingsite.

Na registratie volgt een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand van jouw antwoorden doet gayPARSHIP partnervoorstellen. Daarnaast kun je bij gayPARSHIP zelf zoeken naar singles. 85% van de leden is ouder dan 30 jaar en de leeftijd van de leden is evenwichtig verdeeld.

gayPARSHIP heeft het Thuiswinkel Certificaat en is tevens aangesloten bij het keurmerk Veilig Daten.

gayparship inloggen datingsite

Review gayparship

Gayparship is verbonden aan het bekende platform Parship, echter de gay variant van deze website is volledig gericht op lesbiennes en homo’s in Nederland. Op de website wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde matching methode en is de kans groot dat je de liefde van je leven hier gaat vinden. Er wordt gewerkt met een speciale persoonlijkheidstest, waardoor de website vrouwen en mannen goed kan matchen. De website richt zich vooral op mensen die een serieuze relatie zoeken. Je kunt er natuurlijk ook een flirt, date of vriendschap vinden maar de nadruk ligt op serieus.

Gayparship contact met gays

Gayparship is alleen geschikt voor gays, zij kunnen hier ongestoord met elkaar contact maken. Bij normale dating websites is dit niet altijd gemakkelijk. De website wordt gebruikt door homo’s en lesbo’s, maar stiekem ook door hetero’s met biseksuele gevoelens. Door een uitgebreide reclamecampagne is deze website in Nederland één van de meest bezochte gay dating websites. Er zijn momenteel 50.000 actieve leden en daarom is gayparship de nummer 1 datingsite voor gay vrijgezellen. 65% van de leden is man en heeft een hoge opleiding genoten. Dat laatste is ook zo bij parship.nl. De site controleert de profielen uitgebreid en inactieve accounts worden verwijderd en de actieve gay gemeenschap zorgt ervoor dat je makkelijk leuke contacten en ervaringen op kunt doen. Verificatie van de profielen wordt uitgevoerd door webmasters van de website.

Gratis Persoonlijkheidstest en gratis lid

De persoonlijkheidstest staat centraal bij het invullen van je profiel. Dit maakt matching op basis van karaktereigenschappen mogelijk. De site is goed ontwikkeld, waardoor de voorgestelde profielen altijd bij je passen. De voorgestelde profielen zijn gratis, net als het bekijken van andere leden en het aanmaken van een account. Je kunt de website gratis uitproberen. Als je meer functies wil gebruiken en berichten wil versturen zal je moeten betalen. Je kunt een lidmaatschap nemen en gebruikmaken van vele andere premium voordelen. De meeste deelnemers zijn erg actief waardoor je vaker reactie krijgt op je berichten. In het begin is het even zoeken, maar je kunt leuke nieuwe contacten opdoen via deze dating website.

Gayparship inloggen

Voordat je kan inloggen bij Gayparship moet je jezelf eerst inschrijven en dat duurt eventjes. Gayparship maakt deel uit van het parship platform dat gebruikt maakt van een uniek systeem om mensen te matchen. De wetenschappelijk onderbouwde applicatie zorgt ervoor dat je mensen kunt vinden die werkelijk bij je persoonlijkheid passen. Je moet bij het aanmelden verplicht een lange test invullen, voordat je profiel aangemaakt kan worden. Dit kost wat meer tijd dan normaal, maar is de tijd dubbel en dwars waard.

Inschrijven Gayparship

Als je je wil inschrijven bij deze website zal je eerst een lange vragenlijst moeten beantwoorden. Dit is even niet anders, maar de kans, dat je een passende date vindt is wel groter. Je weet ook zeker dat andere mensen op zoek zijn naar een date van hetzelfde geslacht. Het maken van contacten is hierdoor al makkelijker. De site heeft de IJsbreker functie bedacht, en je kunt een smiley naar iemand sturen. Dit maakt het maken van contact eenvoudig en leuk. Op basis van de antwoorden op de vragenlijst stelt de website matches voor. Je krijgt diverse matching punten aan de hand van je antwoorden. Hoe hoger het aantal punten, hoe beter de match. Je kunt ook zelf zoeken naar een date via de zoekfunctie op gayparship. Na het bekijken van de profielen kan je online aantekeningen maken, zodat je een persoon niet snel vergeet.

Kosten gayparship

Het aanmelden bij de website is gratis. Zo kan je de website goed proberen. In de praktijk kun je echter niet heel effectief een partner vinden zonder lid te worden. Je kunt namelijk slechts één antwoord geven per lid, maar aan de andere kant wel onbeperkt berichten ontvangen. Dat is wel weer handig.

Abonnement:

6 maanden     € 239,40 (per maand € 39,90)

12 maanden   € 298,90 (per maand € 24,90)

24 maanden   € 477,60 (per maand € 19,90)

De datingsite is gemiddeld wat duurder dan andere datingsites, maar je krijgt wel matches van een betere kwaliteit. Andere gebruikers willen ook betalen voor deze dating site en zijn dus serieus op zoek naar een relatie. Er zijn geen korte abonnementen beschikbaar, je moet minimaal een abonnement van 6 maanden nemen. Als betalend lid kun je alle foto’s bekijken, lokaal zoeken naar singles en onbeperkt berichten sturen. Je kan ook bekijken wie er naar je profiel heeft gekeken.

De site geeft een garantie voor contacten. Als je na 6 maanden nog geen of te weinig contacten hebt opgedaan, krijg je gratis 6 maanden extra tijd contacten op te doen. Bijvoorbeeld bij een abonnement van 12 maanden, krijg je een gratis verlenging als je minder dan 7 personen in deze periode hebt gecontacteerd.

Profiel aanmaken gay parship

Je kunt een uitgebreid profiel aanmaken over jezelf met een beschrijving en foto’s. Je krijgt beschikking over een chatfunctie, waarmee je onbeperkt kunt chatten met andere gebruikers. Het slagingspercentage is groot bij deze website. Ruim 30% van de leden vindt een partner.

Betrouwbaarheid gayparship

Als het gaat om privacy en discreet zijn dan heeft gayparship een goede reputatie. Ze kunnen via een keurmerk garanderen dat de website betrouwbaar is. Er is een online klantenservice, maar je kunt geen telefonisch contact opnemen. De klantenservice is echter zeer professioneel en snel.

Uitschrijven

Als je je profiel bij Gayparship wilt verwijderen, moet je hen een e-mail sturen met een ‘servicewachtwoord’. Je kunt dit vinden in je instellingen. Wij raden je aan eigenlijk je account direct na aanmelding op te zeggen. Het kan zijn dat je dit aan het einde van de abonnementsperiode gaat vergeten, waardoor je account automatisch wordt verlengd.

Conclusie

Parship.nl is een serieuze website die voor jou op zoek gaat naar een betrouwbare relatie op goed niveau. Het hoge opleidingsniveau van de leden zorgt ervoor dat mensen elkaar goed kunnen vinden. De psychologische test die je moet doen, als je jezelf in wilt schrijven, is zeer uitgebreid. Het zorgt ervoor dat je goede voorstellen van andere mensen krijgt die op zoek zijn naar een relatie. Wij vinden het een top datingsite.

 

 

Voordelen

  • Incl. persoonlijkheidstest
  • Biedt garantie
  • Incl. Parship app

Nadelen

  • Relatief duur

gayParship details

Nichedating Nee
Alle daters Nee
Gay dating Ja
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Nee
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Nee
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 19,90
Aantal leden Niet bekend

gayParship reviews

Deel jouw ervaring over gayParship

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over gayParship

gayParship is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over gayParship.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • gayParship review
  • Ervaringen gayParship
  • gayParship kosten
  • gayParship.com
  • App gayParship

.