Nieuwerelatie

€ 7,50 per maand

Over Nieuwerelatie

Nieuwerelatie.nl is een online datingsite gericht op Nederland en België en bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder, en ook zeer geliefd onder vijfitg plussers. Het is geschikt voor mensen die een relatie hebben gehad en weer op zoek willen naar een nieuwe relatie. Je kan gratis een eigen profiel aanmaken en vervolgens zoeken naar andere profielen. Het is mogelijk om flirt- en een persoonlijke berichten te sturen naar personen die jou aanspreken.

Review Nieuwerelatie

De datingsite Nieuwerelatie is vooral geschikt voor mannen en vrouwen van 50 jaar en ouder. Toch zijn er ook veel singles met een jongere leeftijd te vinden. Het is een dating website waar je contacten kunt vinden als je op zoek bent naar een vriendschap of serieuze relatie. Je kunt gebruik maken van diverse functies, zoals het chatcafé, het bekijken van profielen van andere gebruikers en het chatten met contacten. De website is opgericht In 2005 en heeft inmiddels meer dan 500.000 leden. De meeste mensen zijn 50 jaar of ouder en wonen in België of Nederland. 40% is vrouw en 60% is man, wat een zeer goede verhouding is voor een dating site. Nieuwerelatie is makkelijk te gebruiken, ook als je niet veel verstand hebt van computers.

nieuwerelatie.nl voor een nieuwe relatie

Betrouwbaarheid

Er is geen specifiek keurmerk te vinden op de website, maar daarin zijn ze zeker niet de enige. Nieuwerelatie.nl geeft wel de garantie dat er alleen gecontroleerde profielen op de website aanwezig zijn. Er staat ook een logo met uitsluitend gecontroleerde profielen op de site. De webmasters controleren alle aanmeldingen persoonlijk. Als je een account aanmaakt moet je diverse gegevens invullen en een e-mailadres en wachtwoord kiezen. Als je aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je een bevestigingsmail. Je kunt dan gelijk aan de slag met het maken van contacten op de website.
De website maakt gebruik van een beveiligde https verbinding zodat je gegevens veilig zijn en discreet worden behandeld. Ook is het overmaken van geld hierdoor beveiligd. Na het maken van een profiel kun je direct beginnen met het uitzoeken van contacten in jouw omgeving. Ze zullen echter wel proberen om je over te halen een abonnement te nemen. Je krijgt dan namelijk meer functies. Een goed privacy beleid is opgesteld zodat je data en gegevens niet door derden worden gebruikt. De gegevens op je profiel worden alleen ingezet, om er voor te zorgen, dat jij een passende partner kunt vinden.

Inloggen nieuwerelatie

Je kunt je gratis inschrijven op Nieuwerelatie. Het duurt wel even voordat je klaar bent met inschrijven op de website. Je loopt 5 pagina’s op de website door en moet diverse vragen beantwoorden. Je zal eerst twee keer je e-mailadres en wachtwoord moeten invoeren. Vervolgens kun je een gebruikersnaam of profielnaam aanmaken. Je kunt controleren of de naam nog beschikbaar is door op de groene knop te drukken. Je krijgt ook andere opties aangeboden als de naam al gebruikt wordt.
Vul vervolgens je geboortedatum, woonplaats, seksuele geaardheid en geslacht in en ga verder naar de volgende pagina. Op de volgende pagina kun je gegevens invullen over je opleiding, geloofsovertuiging of je rookt en of je kinderen hebt. Het is belangrijk dat je profiel compleet is, want op basis hiervan maakt Nieuwerelatie een match met andere kandidaten. Het is ook van belang dat je de vragen zo eerlijk en nauwkeurig mogelijk beantwoordt, omdat de site met deze gegevens een match maakt met de andere profielen. Op de derde pagina kun je gegevens invullen zoals je haarkleur, gewicht en de kleur van je ogen.
Op de laatste pagina ga je wat meer over jezelf vertellen, geef bijvoorbeeld aan wat je hobby’s zijn en wat voor muziek je leuk vindt, welke sport je graag doet en waar je graag uitgaat. Tot slot is er een pagina waar je meer ruimte hebt om met eigen woorden nog meer over jezelf aan te geven. Gebruik voor de laatste beschrijving niet teveel woorden. Na het invullen van je hele profiel dien je de mail beantwoorden en te bevestigen. Vergeet dit niet want Nieuwerelatie zal je anders waarschuwingen tonen op de site.

Kosten Nieuwerelatie

Het inschrijven op de website is gratis, maar als je alle functies wilt gebruiken, moet je een betaald lid worden. Bekijk hieronder de kosten voor de diverse abonnementen:
• 1 maand 14,99 per maand
• 3 maanden 9,99 per maand
• 6 maanden 7,50 maand
Met een gratis lidmaatschap kun je foto’s bekijken en profielen zien, chatten in het chatcafé en flirts sturen. Nieuwerelatie is een gebruiksvriendelijke en ongecompliceerde datingsite voor onder andere oudere mensen van vijftig plus. Maar er zijn ook veel vrijgezellen van tussen de 40 en 50 jaar en ook jongeren kunnen zich aanmelden op de website.
De meeste leden zijn op zoek naar een serieuze date en dat is waar Nieuwerelatie zich dan ook op richt. Je kunt makkelijk profielen doorzoeken op basis van persoonlijkheid. Je kunt je profiel opleuken met leuke foto’s. Inmiddels heeft Nieuwerelatie al veel leden en deze leden zijn erg actief. Je kunt gratis gebruik maken van diverse functies, maar voor het versturen van berichten heb je wel een betaald abonnement nodig. We raden je dan ook aan te betalen voor een abonnement, zodat je ook berichten kunt sturen naar andere leden.

App

Er is nog geen dating app van Nieuwerelatie beschikbaar maar je kunt wel de mobiele versie van de website gebruiken. Deze versie is via je mobiele telefoon of tablet redelijk goed te gebruiken. Het is wel makkelijker om via je computer te surfen op de site.

Aanbiedingen

Op dit moment is er geen aanbieding. De website geeft soms kortingsacties en aanbiedingen voor nieuwe leden. Je kunt de site dan een aantal dagen gratis proberen of krijgt 50% korting op een lidmaatschap. Schijf je in voor onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt worden gehouden.

Uitschrijven

Het uitschrijven van de website gaat niet heel gemakkelijk en is niet duidelijk uitgelegd. We kunnen niet goed bekijken hoe je je precies moet uitschrijven. Je kunt contact opnemen met de klantenservice om je profiel te laten verwijderen. Klik op de startpagina op de knop Servicedesk. Mensen zijn over het algemeen tevreden over de klantenservice je kunt ze een mail sturen als je je profiel wil laten verwijderen. Ze zullen bevestigen dat je profiel verwijderd is van de website.

 

 

Bezoek nieuwerelatie.nl

 

Voordelen

  • Apart chatcafé
  • Specifieke doelgroep
  • Gecontroleerde profielen

Nadelen

  • Geen bijzonderheden

Nieuwerelatie details

Nichedating Nee
Alle daters Nee
Gay dating Nee
Senioren Ja
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand € 7,50
Aantal leden Niet bekend

Nieuwerelatie reviews

Deel jouw ervaring over Nieuwerelatie

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full

Reviews

User Gaby
Gaby

25 september 2020

De site heeft zich de laatste jaren goed ontwikkeld en het is een erg leuke site geworden .

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-empty
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
User jezuss
jezuss

3 februari 2015

volgens de website zelf zijn er maar 10273 leden…

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Nieuwerelatie

Nieuwerelatie is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Nieuwerelatie.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Nieuwerelatie review
  • Ervaringen Nieuwerelatie
  • Nieuwerelatie kosten
  • Nieuwerelatie.com
  • App Nieuwerelatie

.