Over Qupid

Qupid.nl is een datingsite waar mensen terecht kunnen voor een date, spannend contact of een relatie. De website komt fris over en is goed bijgehouden. Qupid.nl claimt 180.000 singels online te hebben. Je kunt zich gratis aanmelden en door profielen browsen. Het is makkelijk zoeken op mannen en vrouwen van verschillende leeftijden.

Profielen zijn openbaar te zien maar om een “flirt” of een bericht te sturen moet je wel credits hebben. De kosten hiervan zijn gemakkelijk te vinden in de algemene voorwaarden en ook terug te vinden wat verder op deze pagina. Qupid.nl heeft geen app en het zoeken en communiceren gaat dus via de website. Maar wat we begrepen zijn er wel plannen voor een app.

Qupid review

Qupid is een zeer omvangrijke datingsite waarbij singles zich aanmelden die op zoek zijn naar tal van verschillende soorten afspraken. Het kan hierbij gaan om een spannende afspraak of een casual date, maar ook om mensen die op zoek zijn naar een vaste partner. Voor Qupid geldt dat ze over een indrukwekkend ledenbestand beschikt bestaande uit ruim 180.000 leden. Daardoor mag ze zich één van de grootste datingsites in haar soort noemen. Qupid richt zich in het bijzonder op hetero mannen en vrouwen die graag nieuwe mensen willen leren kennen. Wil jij graag meer te weten komen over deze datingsite? Verdiep je dan zeker even in de informatie die je kan terugvinden hier op deze pagina.

Qupid dating site

Gratis registreren bij Qupid Dating

In eerste instantie is het voor iedereen die er aan denkt om zich te registreren bij Qupid interessant om te weten dat je aanmelden bij deze datingsite volledig gratis is. Dit betekent dat je na het registreren eerst even rond kan neuzen om voor jezelf te gaan bepalen of deze datingsite voor jou interessant is of niet. Dat is natuurlijk erg leuk, maar het moet gezegd dat de mogelijkheden van een gratis lidmaatschap bij elke datingsite beperkt zijn. Dat geldt ook voor deze datingsite. Ondanks dat je op Qupid best veel kan als gratis lid zijn de contact mogelijkheden ingeperkt. Wil je echt serieus mensen leren kennen? In dat geval zal je wellicht toch aangewezen zijn op het afsluiten van een volwaardig (betaald) lidmaatschap.

Tip! Voeg een leuke foto toe aan je profiel!

Of je er nu voor kiest om gratis te gaan daten bij Qupid of je toch kiest voor het afsluiten van een betaald lidmaatschap, in beide gevallen is het belangrijk om een foto toe te voegen aan je profiel. De leden die actief zijn op Qupid vinden het zeer belangrijk dat ze kunnen zien met wie ze mogelijks gaan daten. Omwille van deze reden mag een foto niet ontbreken. Door het plaatsen van een foto op je profiel zou je in de praktijk dan ook kunnen rekenen op zomaar even 80 procent meer kans op het vinden van een geschikte match. Zeker doen dus!

Welke mogelijkheden biedt Qupid gratis

Qupid staat er om bekend een uiterst laagdrempelige datingsite te zijn. Dit betekent dat je zeer eenvoudig gebruik kan maken van alle functies die door deze website worden aangeboden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je erg eenvoudig met andere mensen in contact kan komen. Standaard biedt Qupid haar gebruikers tal van verschillende mogelijkheden aan om in contact te komen met anderen. Het gaat hierbij om de volgende:

1. Het uitvoeren van een standaard of een uitgebreide zoekopdracht;
2. Het is mogelijk om berichten te sturen met leden van deze datingsite;
3. Er is een favorieten module om je favoriete singles in op te slaan;

In tegenstelling tot bij andere datingsites is het zo dat je in principe als gratis lid gebruik kan maken van het merendeel van de mogelijkheden die Qupid aanbiedt. Dit geldt evenwel niet voor het versturen en ontvangen berichten. Daarvoor moet wel een bepaalde prijs worden betaald. Ben je benieuwd om welke kosten het dan precies gaat? Daar vertellen we je graag meer over in het volgende stukje van deze review.

Qupid Kosten

Eigenlijk is er bij Qupid geen sprake van een premium lidmaatschap. In plaats daarvan wordt er door deze datingsite gebruik gemaakt van een creditsysteem. Het versturen en ontvangen van berichten is natuurlijk de sleutelfunctie binnen het gebruik van deze datingsite. Zonder communicatie is ook een date immers uiteraard niet mogelijk. Om verder iedereen de mogelijkheid te bieden om wel van de andere functies gebruik te kunnen maken werd dus een creditsysteem in het leven geroepen. Het kopen van deze credits is als volgt mogelijk:

• € 10,00 voor een pakket met 10 credits;
• € 22,50 voor een pakket met 25 credits;
• € 42,50 voor een pakket met 50 credits;
• € 80,00 voor een pakket met 100 credits;
• € 200,00 voor een pakket met 275 credits;

Hoe meer credits je in één keer koopt des te goedkoper de prijs per credit dus uitvalt. Per bericht dat wordt uitgewisseld dient er in ieder geval één credit te worden betaald. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende credits op je account hebt staan zodat je niet zonder komt te zitten! Alleen op deze manier hou je jouw slaagkansen bij Qupid zo hoog mogelijk!

De betrouwbaarheid

Er zijn tal van verschillende zaken die er voor zorgen dat Qupid kan worden omschreven als een echt betrouwbare datingsite. In eerste instantie is er de contactgarantie. Deze zorgt er voor dat mensen, die via deze datingsite gaan daten, altijd met absolute zekerheid een leuk contact zullen hebben met één of meerdere van de leden. Nog een voordeel is terug te vinden in het feit dat Qupid over een uitstekende klantenservice beschikt. Volgens heel wat leden is dit zelfs één van de beste klantendiensten bij datingsites in Nederland. Tel daar ook nog eens bij op dat alle nieuwe leden die zich hebben aangemeld bij Qupid automatisch worden gecontroleerd en ook de strijd tegen valse profielen wordt door deze datingsite uitstekend geleverd. Hoe dan ook, op vlak van betrouwbaarheid zit het met Qupid dus helemaal goed.
Een ongelofelijk uitgebreide en diverse datingsite
De reden waarom mensen er voor kiezen om online te gaan daten kan in de praktijk aardig verschillen. De één is bijvoorbeeld op zoek naar gewoon een leuke casual date terwijl de ander het liefst een nieuwe levenspartner zou willen vinden. Qupid speelt eigenlijk in op de vraag van al deze verschillende mensen. Of jij nu dus met andere woorden gewoon een leuke tijd wil beleven met iemand of je op zoek bent naar een man of vrouw om de rest van je leven mee door te brengen, in beide gevallen kan het meer dan de moeite waard zijn om er voor te kiezen om je aan te melden bij deze datingsite! Wie weet wat Qupid nog allemaal voor moois voor jou in petto heeft!

Bezoek qupid

Voordelen

  • Profielen te zien zonder inloggen
  • Makkelijk zoeken
  • Contactgegevens van bedrijf duidelijk zichtbaar

Nadelen

  • Berichten gaan met credits
  • Geen app

Qupid details

Nichedating Nee
Alle daters Ja
Gay dating Nee
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Ja
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand Niet bekend
Aantal leden 185,000

Qupid reviews

Deel jouw ervaring over Qupid

Reviews van anderen

Gemiddelde: 5/5

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full

Reviews

User Rich
Rich

28 september 2020

Top datingsite!

Prijs:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Service:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full
Eindbeoordeling:
vote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-fullvote-star-full

Post jouw review

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Qupid

Qupid is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Qupid.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Qupid review
  • Ervaringen Qupid
  • Qupid kosten
  • Qupid.com
  • App Qupid

.