Vergelijk Alle Datingsites

Sorteren op:

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship
Expertcijfer:
9,7
lexa
Expertcijfer:
9,5
elitedating
Expertcijfer:
9,3
50plusmatch
Expertcijfer:
9,1
seksbuddy
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
8,4
ourtime
Expertcijfer:
8,2
regiosexcontact
Expertcijfer:
7.7
badoo
Expertcijfer:
7,2
match4me
Expertcijfer:
8,1
be2
Expertcijfer:
8,0
relatieplanet
Expertcijfer:
7,9
victoria-milan
Expertcijfer:
7,9
pepper
Expertcijfer:
8,1
xclub
Expertcijfer:
7,7
gayparship
Expertcijfer:
7,0
novamora
Expertcijfer:
6.0
gaybuddy
Expertcijfer:
7,0
lisa18
Expertcijfer:
7
buurmeisjes
Expertcijfer:
6,8
c-date
Expertcijfer:
6,7
bilove
Expertcijfer:
6,1
50pluspartner
Expertcijfer:
6.0
love-dating-24
Expertcijfer:
6.0
senioren-geluk
Expertcijfer:
6,0
nieuwerelatie
Expertcijfer:
5,0
stedendating
Expertcijfer:
5,0
regioswingers
Expertcijfer:
5,0
e-matching
Expertcijfer:
6,6
girls-dating
Expertcijfer:
6,0
love-nl
Expertcijfer:
6,0
runnersdate
Expertcijfer:
6,1
metjou
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-mamas
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-papas
Expertcijfer:
6,0
qupid
Expertcijfer:
6,0
50plusrelatie-nl
Expertcijfer:
6,5
ashley-madison
Expertcijfer:
3,0
adultmatch
Expertcijfer:
5,9
4club
Expertcijfer:
6
mijn-geheime-liefde
Expertcijfer:
7,2
ondeugend-daten-2
Expertcijfer:
6
alleenstaande-vaders
Expertcijfer:
7,0
academic-singles
Expertcijfer:
7
buutflirts
Expertcijfer:
6
happy-x-friends
Expertcijfer:
6
flirt2day-teen
Expertcijfer:
6
adultcrowd-com
Expertcijfer:
6
datingbuddies-com
Expertcijfer:
6
sweetandcasual-com
Expertcijfer:
6

Dating sites review

Alle datingsites nu vergelijken

 

Zoenen online date

Hoe kun je nou het makkelijkst nagaan welke datingsite het beste is en welke het beste bij jou kan passen? Met alle verschillende dating sites kan dat een hele klus zijn, waarbij de kans nog groot is dat je de website die het best bij jou past zal missen, omdat je niet eens van het bestaan afwist.

Deze moeilijke situatie is makkelijk op te lossen: Wie aan de hand van recensies van gebruikers kan bekijken wat de ervaringen met de websites zelf zijn, die heeft immers een aanzienlijke voorsprong op de mensen die het zonder dating sites review willen gaan uitzoeken en vergelijken. Door gebruik te maken van de reviews kun je snel en gemakkelijk zien wat de gebruikers zelf vinden van de datingsites en aan de hand daarvan bekijken welke van de datingsites de beste features heeft voor jou. Makkelijk en nog snel ook.

  1. Parship
  2. Lexa
  3. Elite Dating

Help anderen bij het vinden van een betrouwbare datingsite

Datingsites zijn er te kust en te keur. Het aanbod is groot, overweldigend groot zelfs. Hierdoor is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare datingsite. Bovendien is lang niet elke datingsite even betrouwbaar te noemen en lang niet elke datingsite neemt het even nauw met zaken als veiligheid en privacy. En laten dit nou essentiële onderdelen zijn die elke datingsite op zijn minst op orde zou moeten hebben. Als jij ervaring hebt met online daten, dan zijn jouw ervaringen zeer waardevol voor mensen die zich bij een online datingsite willen melden. Jij bent degene die ze, door middel van een review, kunt waarschuwen voor de praktijken van een bepaalde datingsite. Zo kun je anderen behoeden voor negatieve ervaringen die jij hier hebt gehad. Een review schrijven doe je dan ook niet voor jezelf, maar juist voor de ander. Reviews door ervaringsdeskundigen, jij dus in dit geval, worden als zeer betrouwbaar ervaren. Groot voordeel hiervan is dat datingsites die onbetrouwbaar zijn op minder klandizie kunnen rekenen en zo als het ware gedwongen worden op hun zaakjes op orde te brengen. Doen zij dit niet? Dan is er een kans dat zij ‘niet overleven’ en dat is in dit geval alleen maar een goede zaak te noemen.

Positieve reviews

We hebben het tot nu toe eigenlijk alleen maar gehad over onbetrouwbare datingsites. Een negatieve review over zo’n soort datingsite is uiterst waardevol. Maar laten we niet vergeten dat een positieve review erg belangrijk is voor mensen die zich op het vlak van online daten willen begeven. Als mensen zelf een eerste keus gemaakt hebben voor een datingsite, dan willen ze hun keus graag positief bevestigd zien. Wanneer ze vervolgens jouw review lezen dat deze datingsite inderdaad veilig en betrouwbaar is, dan wordt hun goede gevoel bevestigd. De kans dat zij in zee gaan met een datingsite die betrouwbaar is, is dan groot. En dit is uiteraard precies wat wel met zijn allen graag willen. Dus heb je een positieve ervaring met een bepaalde datingsite? Deel dit en help zo mee het kaf van het koren te scheiden!

Zelf op zoek naar een betrouwbare datingsite?

Als je zelf op zoek bent naar een betrouwbare datingsite, dan wil je natuurlijk ook graag lezen hoe anderen over een bepaalde datingsite denken. Hoewel we het tot nu toe alleen over betrouwbaarheid en veiligheid hebben gehad, zijn er natuurlijk meerdere dingen die je graag in een review terug wilt lezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken als:

Aanbod en doelgroep:

Lang niet elke datingsite richt zich op dezelfde doelgroep. Bovendien is het aanbod aan potentiële dates lang niet overal even groot. Het is prettig om in een review te lezen hoe groot het aanbod is en op welke doelgroep de datingsite zich specifiek richt. Je hebt er immers weinig trek in om je eerst aan te melden op een datingsite en er vervolgens achter te komen dat jouw doelgroep helemaal niet aanwezig is op deze datingsite.

Kosten:

Lang niet elke datingsite is even transparant als het gaat om kosten. Wat zijn de mogelijkheden als het gaat om abonnementen of kun je bijvoorbeeld ook betalen met zogenaamde ‘credits’? En wat krijg je hiervoor in de praktijk terug? Allemaal zaken die je in reviews terug kunt vinden en die je helpen bij het maken van de voor jou beste keuze.

Opzeggen abonnement:

Je als klant binnenhalen, dat is voor geen één datingsite een probleem. Een abonnement is snel verkocht, maar hier van afkomen is helaas vaak een ander verhaal. Lang niet elke datingsite geeft namelijk gehoor aan verzoeken tot beëindigen van een abonnement. Ook dit vind je terug in reviews en alleen daarom al zijn deze zeer waardevol en belangrijk om vooraf te lezen.

Is er een gratis variant?

Misschien ben je helemaal niet toe aan online daten in de vorm van een abonnement. Het is goed om te weten dat er ook zoiets bestaat als gratis online daten. In reviews kun je lezen of een bepaalde datingsite deze gratis variant ook aanbiedt en wat je hier dan voor terug krijgt.

De voordelen van Gratis Datingsite

Bekijk Dating sites review bij Gratis Datingsite. Op Gratisdatingsite.nl vergelijkt u alle aanbieders op het gebied van datingsites. U kunt diverse criteria selecteren waarop u alle sites wilt vergelijken. U kunt bijvoorbeeld selecteren op hoger opgeleid, Christelijk of senioren. Op Gratisdatingsite.nl vergelijkt u maar liefst 38 Nederlandse datingsites.

Ook kunt u op Gratis Datingsite reacties en ervaringen van bezoekers lezen over Dating sites review. Zo krijgt u een eerlijk beeld van alle datingsites die op Gratisdatingsite.nl staan. Daarnaast vindt u bij elke aanbieder van datingsites een expert review van één van de experts op het gebied van dating.

Voor veel mensen die online daten is het belangrijk om te weten dat de mensen met wie je praat op de datingsites ook daadwerkelijk bestaan. Er zijn nog steeds een hoop websites die nepprofielen hebben staan. Gratisdatingsite.nl heeft bij de websites waarvan bekend is dat er zogenaamde ‘fakers’ op staan dit dan ook aangegeven en meegenomen in de beoordelingen.

Alle informatie over Dating sites review vind je bij Gratisdatingsite.nl netjes op een rij. Vergelijk nu alle datingsites en start met daten!

 

Alle datingsites nu vergelijken