Vergelijk Alle Datingsites

Sorteren op:

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship
Expertcijfer:
10,0
50plusmatch
Expertcijfer:
9,5
elitedating
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
9,0
lexa
Expertcijfer:
8,0
match4me
Expertcijfer:
7,5
be2
Expertcijfer:
7,5
relatieplanet
Expertcijfer:
7,0
pepper
Expertcijfer:
7,0
second-love
Expertcijfer:
7,0
gaybuddy
Expertcijfer:
7,0
lisa18
Expertcijfer:
7,0
gayparship
Expertcijfer:
6,5
50pluspartner
Expertcijfer:
6,0
love-dating-24
Expertcijfer:
6,0
senioren-geluk
Expertcijfer:
6,0
nieuwerelatie
Expertcijfer:
6,0
stedendating
Expertcijfer:
6,0
e-matching
Expertcijfer:
6,6
girls-dating
Expertcijfer:
6,0
love-nl
Expertcijfer:
6,0
runnersdate
Expertcijfer:
6,0
metjou
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-mamas
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-papas
Expertcijfer:
6,0
qupid
Expertcijfer:
6,0
50plusrelatie-nl
Expertcijfer:
6,0
vijftigplusdating
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-vaders
Expertcijfer:
6,0
academic-singles
Expertcijfer:
6,0
muslima
Expertcijfer:
5,0
 

Date tips

Alle datingsites nu vergelijken

 

Stel je voor dat je de ideale date gevonden hebt, of dat je tijdens het online daten een beetje de kriebels hebt gekregen en je af begint te vragen of je tijdens het finale moment wel echt op je best kunt zijn, dan is het handig om een aantal date tips mee te nemen voor het gehele proces van het daten, het totale afspraakje tot het uiteindelijke samenzijn.

Een aantal date tips is altijd handig om te weten, waaronder de meest belangrijke: Blijf altijd jezelf. Wie niet zichzelf kan blijven tijdens de eerste gesprekken, die gaat gegarandeerd ten onder bij het eerste echte afspraakje, aangezien er niet voldaan kan worden aan de verwachtingen. Daarnaast is het altijd verstandig om openheid van zaken te geven, zodat er niet later tegen vervelende verrassingen aangelopen zal worden. Eerlijkheid duurt immers altijd het langst, zeker binnen de wereld van het daten.

Tien date tips waar jij zeker succes mee boekt!

Ga jij binnenkort op een eerste date? Dan is dit natuurlijk spannend. Uiteraard wil jij dat alles goed verloopt. Dit begint natuurlijk met een leuke activiteit. Dat kan best lastig zijn bij een eerste date. Heb jij ook moeite met het vinden van een leuke activiteit? Wij geven jouw hier tien handige date tips waarmee jij zeker succes boekt!

1. Een drankje doen

Wanneer je iemand niet kent, weet je niet wat hij of zij leuk vindt. Een drankje doen is in dat geval een goede optie. Iedereen vindt dit namelijk wel leuk. Bovendien is dit een prima gelegenheid om elkaar wat beter te leren kennen. Kies een sfeervolle plek uit en de kans op een leuke middag of avond is bijzonder groot.

2. Filmpje kijken

Er zijn veel mensen die tijdens hun eerste date naar de bioscoop gaan. Hartstikke leuk. Bovendien kun je het ook nog eens romantisch maken door een liefdesfilm uit te zoeken. Een filmpje pakken is daarnaast ideaal als je bang bent dat het gesprek stilvalt. In de bios hoeven jullie namelijk niet te praten.

3. Hapje eten

Zijn jullie al een fase verder in jullie daten? Dan is het natuurlijk gezellig om eens een hapje te gaan eten met elkaar. Kies geen kil restaurant uit, want dan zijn jullie op elkaar aangewezen voor wat de sfeer betreft. Ga bij voorkeur naar een eetgelegenheid waar het druk en gezellig is. Hier kunnen jullie tevens zonder problemen praten met elkaar.

4. Samen koken

Komen jullie al bij elkaar over de vloer? Dan is buiten de deur eten natuurlijk niet nodig. Jullie kunnen in dat geval ook samen een maaltijd bereiden. Jullie zijn dan lekker met zijn tweetjes en kunnen zodoende alles over elkaar te weten komen. Bovendien creëren jullie zo echt een band met elkaar.

5. Let’s go to the beach

Woon jij in de buurt van het strand? Dan is het ontzettend romantisch om samen een dagje naar het strand te gaan. Dit is heerlijk bij mooi weer, maar ook op bewolkte dagen kunnen jullie hier lekker uitwaaien. Woon jij niet bepaald in de nabijheid van het strand? Dan wil dit natuurlijk nog niet zeggen dat een dagje strand geen optie is voor een date. Je kunt namelijk ook een dagje weg gaan naar de Nederlandse kust. Wedden dat jullie je hier vermaken met elkaar?!

6. Bezoek de dierentuin

Veel stelletjes gaan samen naar de dierentuin. Dit is een bijzonder leuke activiteit voor een leuke date. Jullie kunnen lekker naar de dieren kijken en er met elkaar over praten. Op deze manier hoeven er bijvoorbeeld geen geforceerde gesprekken gevoerd te worden en dat vinden sommige mensen bijzonder prettig.

7. Bezoek het theater of een concert

Zijn jullie geen liefhebbers van de bioscoop maar willen jullie toch wat ondernemen? Dan houden jullie mogelijk juist wel van theater of concerten. Gelukkig worden er tal van concerten en voorstellingen opgevoerd in ons land. Ook bij jou in de buurt kun je vast en zeker zo’n evenement bezoeken. Je zult hier overigens wel wat dieper voor in de buidel moeten tasten dan voor de bioscoop, maar dat is vast geen onoverkomelijk probleem.

8. Ga picknicken

Ben jij een echte natuurliefhebber en geldt dit ook voor jouw date? En vinden jullie het lekker om buiten te eten? Ga dan eens picknicken met elkaar. Vul een mandje met een aantal lekkernijen en spreidt het kleedje uit in de natuur. Kies hier wel een mooie dag voor uit, want op regenachtige dagen kan jullie date letterlijk en figuurlijk in het water vallen.

9. Dagje naar het pretpark

Zijn jullie allebei avontuurlijk aangelegd? Dan gaan jullie een achtbaanritje vast en zeker niet uit de weg. Een pretpark is dan ook een prima uitstapje voor een date. Grote voordeel is dat jullie hier zelf niet voor het vermaak hoeven te zorgen. Jullie stappen gewoon in een achtbaan of andere attractie en de rest gaat vanzelf. Een pretpark staat dus garant voor een leuke date.

10. Ga een weekendje weg

Voor sommige stelletjes kan een date niet lang genoeg duren. Behoor jij ook tot deze groep? Dan ben jij vast en zeker tot over je oren verliefd. Jij wilt in dat geval dan ook zoveel mogelijk tijd doorbrengen met jouw geliefde. Kies er dan eens voor samen een weekendje weg te gaan. In zo’n weekend kunnen jullie echt even genieten met zijn tweetjes en dat komt jullie relatie ongetwijfeld ten goede!

Alle datingsites nu vergelijken