Vergelijk Alle Datingsites

Sorteren op:

Voorkeur 

Voorkeursleeftijd 

Vind de datingsite die het beste bij jou past 

Extra opties 

 

parship
Expertcijfer:
10,0
50plusmatch
Expertcijfer:
9,5
elitedating
Expertcijfer:
9,0
50liefde
Expertcijfer:
9,0
lexa
Expertcijfer:
8,0
match4me
Expertcijfer:
7,5
be2
Expertcijfer:
7,5
relatieplanet
Expertcijfer:
7,0
pepper
Expertcijfer:
7,0
second-love
Expertcijfer:
7,0
gaybuddy
Expertcijfer:
7,0
lisa18
Expertcijfer:
7,0
gayparship
Expertcijfer:
6,5
50pluspartner
Expertcijfer:
6,0
love-dating-24
Expertcijfer:
6,0
senioren-geluk
Expertcijfer:
6,0
nieuwerelatie
Expertcijfer:
6,0
stedendating
Expertcijfer:
6,0
e-matching
Expertcijfer:
6,6
girls-dating
Expertcijfer:
6,0
love-nl
Expertcijfer:
6,0
runnersdate
Expertcijfer:
6,0
metjou
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-mamas
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-papas
Expertcijfer:
6,0
qupid
Expertcijfer:
6,0
50plusrelatie-nl
Expertcijfer:
6,0
vijftigplusdating
Expertcijfer:
6,0
alleenstaande-vaders
Expertcijfer:
6,0
academic-singles
Expertcijfer:
6,0
muslima
Expertcijfer:
5,0
 

Date ideeën

Alle datingsites nu vergelijken

 

Daten is misschien wel één van de meest spannende en moeilijke dingen die je kunt doen in je leven. Een klein foutje of een kleine misser kan immers al genoeg zijn om afgewezen te worden, en juist wanneer je het meest gespannen bent, is de kans op een foutje het aller grootst.

Daarom is het handig om een paar handige date ideeën mee te nemen naar de date. Bedenk bijvoorbeeld vast een leuke openingszin, en het is altijd slim om iets raars mee te nemen of te doen tijdens de date, zodat je altijd een ijsbreker achter de hand hebt wanneer het gesprek even bevriest. Op die manier kun je gebruik maken van eventuele andere date ideeën op een later moment, zodat het met jou in ieder geval altijd spannend is en daarmee zeer waarschijnlijk ook net een stukje meer interessant zal zijn dan bij andere mensen het geval zal zijn.

Doe iets!

Als je online een klik hebt met iemand, dan is de kans groot dat je deze klik ook hebt wanneer je met deze zelfde ‘iemand’ op date gaat. Garanties zijn er echter niet en het kan natuurlijk ook zo blijken te zijn dat die klik er in veel mindere mate is. Zeker in het eerste begin van de date zal het nog even aftasten zijn. Het is juist in deze fase van de date vaak lastig om een gesprek gaande te houden. Sterker nog, soms is he zelfs moeilijk om een gespreksonderwerp te vinden. Als je iemand bent die van nature je niet de oren van het hoofd praat, dan is het verstandig om op een eerste date iets te gaan doen. Dit voorkomt dat je tegenover elkaar komt te zitten in bijvoorbeeld een café en er van die vervelende stiltes vallen. Een activiteit kan dit voorkomen, omdat dit afleiding biedt en juist gespreksstof oplevert. We geven je natuurlijk graag een aantal suggesties, want ook wij willen dat jij straks terug kunt kijken op een geslaagde eerste date.

Bezoek een attractiepark of dierentuin

Het belangrijkste van een eerste date met iemand is dat je iemand graag wat beter wilt leren kennen. Hoe meer ontspannen de sfeer is, hoe groter de kans is dat je echt jezelf bent en dus hoe groter de kans dat je iemand echt beter leert kennen. Kies daarom eens voor een bezoek aan een attractiepark of een dierentuin. Grootste voordeel van dit soort parken is dat hier altijd iets te zien en te beleven valt. Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om lekker te slenteren en met elkaar te kletsen en natuurlijk is hier ook meer dan ruim voldoende gelegenheid om samen te genieten van een hapje en een drankje.

Durf te kiezen voor een sportieve activiteit

Als je beiden zegt sportief te zijn, dan ligt het voor de hand om samen een sportieve activiteit te ondernemen. Daag elkaar op een leuke manier uit door bijvoorbeeld naar een indoor klimhal te gaan. Wie haalt de top via het moeilijkste parcours? Of kies voor iets dat ‘happen en stappen’ heet. Hierbij loop, step of fiets je van het ene restaurant/café naar het andere, waarbij je in elke gelegenheid iets lekkers eet en drinkt. Dit zijn vrijwel altijd ‘snelle hapjes’, dus je zit niet lang tegenover elkaar. En als de klik er in real life ook is, dan blijf je natuurlijk wel zo lang zitten als jullie zelf willen. Vrijheid, blijheid.

Cultuur snuiven

Het is natuurlijk niet zo dat je helemaal niets van elkaar weet als je voor een eerste keer met iemand op date gaat. Zo ben je er wellicht achter gekomen dat jullie allebei graag naar een museum gaan. Wie weet hebben jullie wel een zelfde passie voor een bepaald museum of kunstenaar. Maak hier gebruik van en ga op jullie eerste date eens naar een museum. Afleiding genoeg en bovendien ook geen gebrek aan gespreksonderwerpen. Is de date een succes? Dan ga je na het museumbezoek natuurlijk nog gezellig samen een terrasje pakken.

Eten verbindt

Hoewel wij je sterk afraden om op een eerste date klassiek uit eten te gaan, wil dat niet zeggen dat samen eten volledig uit beeld is. Geef er alleen eens een andere invulling aan. Dit doe je door samen een kookworkshop te volgen. Een mooie gelegenheid om te checken of jouw date zijn mannetje (of vrouwtje) staat in de keuken. Samen koken staat garant voor veel plezier en je sluit dit ook nog eens culinair verantwoord en lekker af. Tenminste……

Strike!

Bowlen is van alle tijden en vrijwel iedereen vindt het leuk om een potje te bowlen. Dus waarom zou je niet gaan voor deze ‘klassieker’? Je bent lekker actief bezig onder het genot van een drankje in een ontspannen omgeving. Wedden dat je zelf ook snel in een meer ontspannen modus komt? Voordeel van bowlen is dat je dit ongeveer een uurtje doet. Is de date geen succes? Dan neem je afscheid van elkaar en klaar is Kees. Als de date wel succesvol is, dan bepalen jullie samen wat je verder deze dag of avond nog gaat doen. Met andere woorden, bowlen is echt een topactiviteit voor een eerste date!

Alle datingsites nu vergelijken