Welke vrouwen moet je bij voorkeur niet gaan daten?

queenJe hebt altijd mannen die per definitie op de verkeerde vrouw vallen, ze worden uitgekleed waar ze bij staan te kijken en familie en vrienden kunnen niet anders dan diep zuchten en nog maar eens waarschuwen. Er zijn meerdere soorten vrouwen waar je voor uit zou moeten kijken maar eerlijk is eerlijk liefde maakt blind, de kans dat je dit zelf door zult hebben is dus een stuk kleiner dan de mensen in je directe omgeving.

De dramaqueen:

Vrouwen die beginnen te huilen als ze hun zin niet krijgen of hun nagel breken. Het is een manier om alles gedaan te krijgen wat je wilt, want heel veel mannen kunnen niet tegen een huilende vrouw. Wanneer jij niet de ridder wilt zijn die zijn jonkvrouw uit elk soort drama haalt wat ze kan bedenken, denk je liever twee keer na over een vrouw die drama creëert. Houd je echter zelf van drama? Dan is dit een gouden match!

De golddiger:

Heb je geld dan heb je grote kans dat je bepaalde vrouwen aantrekt. Het is het beeld dat we op de televisie vaak genoeg zien, de oudere man met een groen blaadje aan zijn arm. Dit zijn vrouwen die zich vaak aangetrokken voelen tot het geld en niet per se tot jou. Pas op met wat je doet, want een vrouw die verliefd is op geld is dat ook op de macht die geld met zich meebrengt. Dit kan ook een prinses genoemd worden, deze vrouwen zijn niet per se uit op het geld maar wel op een koninklijke behandeling, als je haar in de watten legt is het goed maar je moet wel voor een vrouw willen zorgen.

Twee korte voorbeelden, maar er zijn nog een heleboel andere soorten vrouwen, de verstikkende vrouw, de mysterieuze vrouw, de ongrijpbare vrouw, de dagdromer en ga zo maar door. Er zullen geen twee vrouwen als twee druppels water op elkaar lijken – gelukkig zijn er ook leuke, vrolijke stabiele vrouwen die niet manipulatief zijn het is alleen een kwestie van tegen de juiste date aanlopen!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen