Online daten via je telefoon is de nieuwe trend

appDatingsite Lexa.nl heeft haar dating app vernieuwd, met de shuffle-functie en het nieuwe uiterlijk van de app hebben ze raak geschoten. De app heeft alweer 140.000 downloads en een vermelding in de Beste Nieuwe Apps in de iTunes store.

De Shuffle-functie

De shuffle functie was voor de gebruikers met een toestel van Apple al langer te gebruiken, maar nu is de functie ook te downloaden voor de gebruikers met een Android toestel. Het ontwerp is vereenvoudigd en staat je toe om nog gemakkelijker contact te leggen met singles die in je omgeving zijn. Je kunt als iOS gebruiker nu ook foto’s van je Facebookpagina uploaden naar de app van Lexa, de gebruikers van Android moeten nog even wachten op deze functie, al liggen er nog meerdere releases in het vooruitzicht.

Grote stijging van mobiel daten

In de zomermaanden is er een grote stijging in mobiel gebruik, mobiel gebruik van de datingsite en dus de app van Lexa. In de zomermaanden zijn mensen meer van huis en buiten, en zullen dus meer op hun telefoon vertrouwen wanneer het om liefde en romance gaat.

Wat doet de Shuffle-functie van Lexa eigenlijk?

De app stelt op basis van foto’s van de door Lexa gecontroleerde profielen, voor aan andere mogelijk interessante singles die in je buurt zijn. Door de app te gebruiken kan je met enkele bewegingen op je telefoon aangeven of je deze persoon wel of niet mogelijk interessant vindt. Het creëert dus enorm veel kansen op de datingmarkt. Wie op vakantie gaat en de app aan laat staan, zal ook buiten de Nederlandse grenzen voorstellen krijgen voor mogelijke partners. Er worden elke maand binnen Europa meer dan 25 miljoen profielen bekeken met behulp van de nieuwe app. Goed nieuws om te horen wanneer je nog op zoek bent naar de ware.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen