Alleenstaande vaders verzwijgen kinderen tijdens dates

vaderJonge alleenstaande vaders verzwijgen vaak de eerste paar dates dat ze kinderen hebben. Ondanks een openhartig gesprek kom je er als vrouw vaak pas later achter dat ze een kind hebben. Dit heeft er niets mee te maken dat ze zich schamen voor hun kinderen. De reden dat de alleenstaande vaders hun kinderen verzwijgen heeft alles te maken met dat ze bang zijn om niet aantrekkelijk te zijn. Ze denken dat vrouwen graag een relatie beginnen met een single man zonder kinderen. Dit is de reden dat ze in het begin vaak zwijgen over hun kinderen.

Uit cijfers van een online dating website blijkt dat één op de drie vaders verzwijgt dat ze kinderen hebben tijdens een eerste date. Bij vader´s onder de dertig jaar blijkt dit aantal nog veel hoger te zijn namelijk 51%. Ruim de helft van de jonge vaders verzwijgen dus hun kinderen tijdens een eerste date. Soms zeggen de jonge vaders zelfs dat ze geen kinderen hebben terwijl deze er wel zijn. Toch denken sommige jonge mannen dat kinderen wel aantrekkelijk zijn voor een vrouw. Zo blijkt 3% stiekem te zeggen kinderen te hebben terwijl ze deze helemaal niet hebben.

Volgens de onderzoeker van de dating site heeft het veel te maken met de flexibiliteit van een date. Een jonge vader daten betekend dat de date flexibel moet zijn. Je moet er rekening mee houden dat de jonge vader af en toe tijd moet vrijmaken voor de kinderen. Een jonge vader weet van te voren niet of hij dit kan verwachten van een eerste date. Pas als er sprake is van echte liefde durft de man toe te geven dat hij kinderen heeft. De reden dat dit verteld wordt is dat de man er dan zeker van is dat liefde het hebben van kinderen overleefd.

Bekijk AlleenstaandeVaders.nl

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen