Iets wat je kunt doen op een derde of vierde date!

kachelNa een aantal dates is het meestal een stuk lastiger om nog originele ideeën te vinden om samen te gaan ondernemen. Ook ben je al zo aan elkaar gewend geraakt dat je rustig bij elkaar thuis komt, en dat een kopje koffie komen drinken in de avond uren ook niet meteen meer cliché klinkt. Je kunt samen een film gaan kijken natuurlijk maar je kunt ook samen een bucketlist maken.

Een bucketlist?

Ja een lijst met dingen die je nog wilt doen, in de komende weken, maanden of zelfs meer jaren plannen. Het kan ontzettend leuk zijn om erachter te komen of jullie overlappende dingen hebben op jullie lijst, of dat jullie totaal verschillen. Het kan in ieder geval een aangename verrassing zijn, en vaak heeft je nieuwe liefde een heleboel ideeën waarvan jij zoiets hebt: waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht?

Samen voor de kachel

Leg maar een notitieblokje klaar en een stel pennen, en leg je idee voor. Let wel op dat lang niet iedereen zo loslippig is over dingen die hij of zijn nog wil doen. Het kan dan ook zijn dat je de wat meer algemene dingen eerst moet opschrijven. Je kunt denken aan een stedentrip naar Barcelona bijvoorbeeld – welke stad wil jij nog naar toe? Nou dan heb je je eerste bucketlist punt nu al gevonden! Maar dit kunnen ook heel andere dingen zijn, skydiven, duiken, bungeejumpen je kunt het zo gek niet bedenken of het kan op je to do list. En het leuke eraan is dat je wanneer de relatie stand houdt, je elkaar eraan kunt helpen herinneren!

Het idee?

Het is een idee dat iedereen wel kent, een lijstje met dingen die je nog moet doen voor de kerst, dingen die je op korte termijn wilt doen en dingen die je ooit wel eens zou willen doen. Maak van je hart geen moordkuil en leer op deze manier je date ook nog eens beter kennen!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen