Daten in de feestmaand is hot!

hotRond de feestdagen zal het veel mensen overvallen, alleen is ook maar alleen. Daarom wordt er in de periode rondom de feestmaanden heel wat fanatieker gedatet dan in de maanden ervoor. Dit houdt aan tot Valentijnsdag en daarna neemt de piek weer af. Geen opvallend verschijnsel zou je kunnen zeggen, maar wel eentje om rekening mee te houden.

Augustus tot november

In de maanden augustus tot en met november neemt het daten af, mensen zijn de zomer kriebels kwijt en hebben niet meteen behoefte aan gezelschap als ze in de avonduren op de bank zitten. Maar wanneer de feestmaand december zich begint aan te dienen is het idee om de kerst alleen door te brengen niet eens zo heel erg angstaanjagend – je hebt immers je familie. Maar het feit dat je oudjaarsavond alleen door moet brengen en niemand hebt om innig te omhelzen is voor veel singles een grote reden om aan het daten te slaan.

Stijging in de cijfers

Datingsites zien een stijging in de cijfers, normaal zou je kunnen stellen zijn 100 inschrijvingen per dag, in de maand december is dit al snel het dubbele aantal. Mooie kans voor jou, want je hoe meer mensen zich inschrijven hoe meer kans jij hebt om de liefde van je leven tegen te komen! Op die manier vier je de kerstdagen en oud en nieuw nooit meer alleen!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen