Afknapper eerste date

date
Een eerste online date wil je natuurlijk niet direct verpesten. Je wilt natuurlijk goed voor de dag komen en je hoopt misschien stiekem dat die gene de ware is. Toch is het wel belangrijk om een beetje goed voor de dag te komen. Hierbij moet je niet alleen denken aan leuke kleding, maar ook aan een goede deodorant. Uit het onderzoek van een online dating magazine is gebleken dat de grootste afknapper tijdens een eerste date zweetlucht is. Uit het grootschalige onderzoek onder online dates blijkt dit de grootste afknapper van een eerste date te zijn. Ruim 70% gaf aan na een zweetlucht nooit meer een tweede afspraakje in te plannen. Zorg dus voor een goede deodorant om de zenuwen te bedwingen.  

Op nummer één stond dus de zweetlucht, maar andere afknappers zijn een slecht gebit of iemand die alleen over zichzelf praat. Zorg er dus voor dat je nog een beetje interesse toont in een ander. Verder vonden sommige het niet leuk als de ander het alleen maar kan hebben over mooie vrouwen of mooie mannen. Laat je dus niet gaan en zorg ervoor dat je alleen aandacht hebt voor de gene waarmee je een date hebt. Dit zijn namelijk de belangrijkste afknappers voor zowel vrouwen als mannen tijdens een eerste date.

Afspreken met een eerste online date doen we het liefste in een drukke bar. Ruim 38% denkt dat dit een veilige plek is om af te spreken. Toch kiest ruim 28% voor een romantische date in de buitenlucht. Hierbij spreken ze graag af voor een boswandeling of strandwandeling. Toch blijkt thuis afspreken een echte afkeuring tijdens een eerste date. Slechts 8% wil zijn date eerst thuis uitnodigen voordat ze een eerste date aangaan. Het duurt een hele tijd voordat singles besluiten om met hun nieuwe liefde thuis af te spreken.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen