Lexa 43 procent meer bezoekers

lexa printscreenWelke datingsite nu eigenlijk het grootst is, dat is en blijft een onduidelijke zaak. Terwijl de ene datingsite misschien wel de meeste aangemelde inschrijvingen of gebruikers heeft, kan de andere datingsites weer meer actieve bezoekers hebben. En welke datingsite is dan het ‘grootst’ in Nederland? ComScore, gespecialiseerd in het meten van internetgebruik, kwam met de meest recente cijfers over online dating. Lexa.nl won de strijd om meeste aantal bezoekers.

 

De resultaten
Het onderzoek van ComScore wijst uit dat Lexa.nl in maart gemiddeld 466.000 unieke bezoekers had. Hiermee steekt deze datingsites duidelijk boven de grootste concurrenten uit. Relatieplanet had in maart het twee na grootste aantal bezoekers, namelijk 326.000. Dit verschil is maar liefst 43 procent. Datingsite Twoo.com staat op de derde plaats. Deze site is net als Lexa.nl, een onderdeel van Meetic Group. Andere concurrenten als Parship.nl, eDarling en Pepper stonden ver achter.

Dat datingsite Lexa.nl dan ook direct de beste datingsite is, dat kun je aan de hand van dit onderzoek niet zeggen. Een groot aantal bezoekers heeft niet per se iets te zeggen, het kan zijn dat Lexa.nl bijvoorbeeld wel veel bezoekers heeft maar dat er uiteindelijk minder dates worden gerealiseerd dan bij een andere grote datingsite als Relatieplanet, Twoo.com of Pepper. Het positieve van Lexa is wel dat je voor deze datingsite niet de hoofdprijs betaald, daardoor is deze datingsite voor een groter publiek toegankelijk. Wellicht is dat een slimme tip voor de grote datingsites die nu in aantal bezoekers duidelijk achter bleven?

Bekijk datingsite Lexa.nl

 

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen