Scoor de meeste berichtjes op een dating site

green heartAls je een account aanmaakt op een dating site dan hoop je altijd veel berichtjes te ontvangen. Toch betekent een nieuw account aanmaken niet direct dat je veel berichtjes scoort. De eerst indruk bij een dating account is zeer belangrijk. Binnen enkele klikken kan je alweer iemand anders tegenkomen. Mannen of vrouwen gaan dus snel langs je profiel. Je profiel moet interesse wekken, maar niet teveel weggeven. Als je teveel informatie weggeeft dan ben je ook niet meer interessant. Maar hoe scoor je nou veel berichtjes op een dating site zonder veel moeite?

De eerste tip om een hoop berichtjes te scoren op een dating site is je profiel foto. Zorg er in ieder geval voor dat je een duidelijke profiel foto hebt. Eventueel scoort een foto in de omgeving van je favoriete hobby goed. Hou je bijvoorbeeld heel erg van reizen? Plaats gerust een vakantiefoto. Nog een manier dat goed scoort voor berichtjes is glimlachen of lachen. Een vrolijke foto ziet er altijd al heel anders uit dan een standaard foto. Glimlach dus op de foto of zet een mooie lach op hier scoor je gegarandeerd op.

Je kledingkeuze op de foto kan er ook voor zorgen dat je meer berichtjes scoort op datingsites. Kleuren lokken bepaalde gevoelens uit bij mannen. Als je oprechte reacties wil ontvangen van geïnteresseerde mannen dan kan je de kleur groen dragen. Vrouwen met groene kleding krijgen meer reacties. Als je de kleur zwart draagt dan krijg je vooral seksuele reacties. Opzicht is het opvallend dat je de meeste reacties op je profiel krijgt met de kleur groen. Dit is niet snel een kleur die je zelf zou kiezen voor een dating site. Toch lijkt de kleur goed te scoren voor reacties op dating sites.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen