Moeder zoekt een vrouw uit voor zoon

datingsite-moeder
Het is de nieuwe online rage binnen de online datingsites. Een nieuwe datingsite in Amerika heeft de mogelijkheid dat een moeder een vrouw zoekt voor hun zoon. Als moeder weten ze het beste welke meisjes het beste bij hun zoon past. Dit scheelt weer een oorlog tijdens de eerste kennismaking met de schoonmoeder. Een moeder kan zo de ideale schoondochter en vrouw voor hun zoon vinden. Een vrouw zal zo zeker voldoen aan de wensen van de schoonmoeder.

Online daten uitbesteden aan je moeder klinkt niet als de ideale oplossing. Toch lijkt de dating site veel succes te hebben en groeien het aantal kandidaten in Amerika gestaagd. Het gaat om een Joodse datingsite die de actie begonnen is om moeders voor kopelaar te spelen. Ruim 5.000 leden hebben zich al aangemeld voor de zoektocht naar een vrouw voor hun zoon. Een broer en een zus hebben de website samen opgericht in 2010. Ze kregen het idee toen de broer telkens online advies kreeg van zijn eigen moeder over potentiële dates. Binnen een paar uur had hun moeder een lijst van de beste kandidaten samengesteld. Daarnaast had hun moeder zelfs het datingprofiel aangepast en geüpdatet. Het bleek een succes te zijn want de broer heeft nog steeds een relatie met de vrouw die uitgezocht werd door zijn moeder.

De datingsite heeft als basis dat moeders profielen schrijven aan de hand van een stappenplan. Het is belangrijk dat de schoonmoeder laat zien dat hun familie de beste keuze is om kerstfeest mee te vieren. Aan de hand van de leukste reacties wordt er een keuze gemaakt voor de leukste schoondochter of schoonzoon. Het is afwachten of deze trend gaat overwaaien naar Nederland. Wie weet gaan onze eigen moeders dan een date uitzoeken.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen