De beste tips voor jouw datingsite profiel

Een groot gedeelte van de singles is het inmiddels gewend om een online date te scoren. Toch blijft het lastig om een online datingprofiel aan te maken. Want wat zoekt jouw potentiële man of vrouw precies? MTV besloot een onderzoek te houden onder 2400 singles met datingprofielen. Ze keken naar wat een online single precies zoekt in een datingprofiel. Dit is voor jouw handig om te weten want zo kan je het “perfecte” datingprofiel aanmaken.

Als vrouwen naar een datingprofiel kijken dan letten ze als eerste op de ogen van een man. Daarna kijken vrouwen naar een glimlach en het kapsel. Voor mannen is het dus belangrijk om een leuke foto uit te zoeken waarop je er glimlachend opstaat en met je haren gekamd. Daarnaast is het belangrijk dat de foto scherp en duidelijk is zodat de ogen en de oogkleur duidelijk is. Mannen met een goed gevoel van humor en een stukje romantiek doen het goed bij vrouwen. Een beetje humor en romantiek in het profiel is dus wel belangrijk voor de meeste vrouwen. Een man die regelmatig reist of sport is ook een groot pluspunt bij de meeste vrouwen. Het is dus belangrijk om deze eventuele eigenschappen te benoemen.

Mannen daarentegen zijn dol op vrouwen met rondingen. Billen en borsten mogen dus best gezien worden op een profielfoto. Verder waarderen mannen het heel erg als een vrouw van lekker eten of uit eten gaan houdt. Een ander pluspunt is het voor mannen als een vrouw van films houdt. Net als vrouwen letten mannen eerst op de ogen, de lach en het kapsel van een vrouw. Zorg er dus voor dat dit duidelijk zichtbaar is op een foto. Verder is het leuk om deze eigenschappen te vermelden mocht je ze natuurlijk echt hebben. Je weet zo precies waar de ware man naar opzoek is bij een online datingprofiel.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen