Datingsite Second Love goedgekeurd

secondloveDe stichting reclame code Nederland heeft de reclame van datingsite Second Love goedgekeurd. Er was veel commentaar ontstaan over de spotjes en er werd door de SGP zelfs kamer vragen over gesteld. Ze vonden dat de reclame spotjes aanleiding gaven om vreemd te gaan tijdens het huwelijk. Dit zou niet mogen vanwege onze normen en waarden als het aan de SGP lag. Toch gaf de Stichting Reclame Code Nederland de SGP ongelijk. Second Love promoot het vreemdgaan tijdens het huwelijk helemaal niet in de spotjes. De meeste contacten via Second Love zijn gewoon vriendschappelijk en leuk. Zie het als een vriend of vriendin als steun voor tijdens je huwelijk.

Volgens de tweede kamer mogen de meeste mensen gewoon zelf hun relatie invullen. Dit is het privé domein van de mensen en hoe ze dit aanpakken daar mag de kamer niet mee bemoeien. Zowel de tweede kamer als de stichting reclame code gaf Second Love hierin gelijk. De Dating Site geeft aan dat de website sowieso niet aanstuurt op direct vreemdgaan. Het gaat erom dat je leuke contacten opbouwt met andere terwijl je gewoon gelukkig getrouwd bent. Wat je vervolgens met deze contacten gaat doen mag je natuurlijk helemaal zelf invullen.

Als je werkelijk als getrouwde vrouw of man een affaire begint daar ben je natuurlijk zelf bij. In principe laat Second Love alleen getrouwde mensen met elkaar kennis maken. Hier is natuurlijk helemaal niets mis mee en dit vindt de rest van de tweede kamer en de reclame commissie ook. De SGP kreeg helemaal niets toegewezen en de reclamespotjes van de online dating site mogen weer gewoon worden uitgezonden. Dit is natuurlijk leuk om te horen voor de datingsite Second Love. Ze kijken er dan ook weer graag naar uit om nieuwe leden met elkaar kennis te laten maken.

 

Bezoek Second Love

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen