Online daten blijkt een betere keuze

succesEr zijn veel onderzoeken gedaan naar online daten en de voor- en nadelen en meestal is de slotconclusie dat het elkaar toch redelijk opheft. Onlangs zijn er echter een aantal rapporten naar voren gekomen waaruit gebleken is dat online daten een veel sterkere keuze is dan gewoon daten. Er zijn namelijk een aantal factoren en elementen binnen het online daten die ervoor zorgen dat de kans van slagen een stuk groter is, en die grotere kans betaalt zich uit in langere of leukere relaties. Online daten wordt vaak weggezet als een marketingavontuur, maar het tegendeel is bewezen.

Informatie

De sleutel tot het succes van het online daten is de informatie die de mensen hebben op het moment dat zij een keuze moeten maken. De keuze kan zijn welke van de potentiële interessante personen een kans krijgt, of de persoon in kwestie mee gaat op een date, of de keuze welke van de datingsites gebruikt gaat worden. Keer op keer blijkt de informatie die de zoekende persoon krijgt doorslaggevend voor de keuze, waarmee er een betere keuze gemaakt zou moeten kunnen worden.

Online vergelijken

De humor is dat deze manier van daten vergeleken wordt met het online vergelijken van verschillende producten om op die manier tot een keuze te kunnen komen. De beschrijving en de inhoud zijn duidelijk, spreekt de foto en de eigen tekst ook aan, dan kan het een succesvol product zijn. Aangezien Nederlanders en ook Belgen vaak op deze manier te werk gaan, blijkt wel dat het online daten ons eigenlijk op het lijf geschreven is. Nog een voordeel is dat veel mensen mee willen gaan met hun tijd en hoe kan dat nou beter dan door gebruik te maken van de opties die we hebben met het internet?

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen