Second Love populair onder singles

seniorenSecond Love is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen. Er was ophef ontstaan dat de website helemaal ingesteld zou zijn op vreemdgaan. Toch blijk nu ineens daar niets van waar te zijn. De online dating site Second Love zou juist veel singles aan elkaar koppelen. Het bedrijf heeft onderzoek gedaan naar wie er nu echt een relatie heeft en wil vreemdgaan via Second Love. Uit het onderzoek blijkt dat een groot gedeelte van de ingeschreven leden gewoon single zijn. Dit is volkomen onverwacht vindt zelfs de directeur van het bedrijf Second Love.

Een groot deel van de Second Love deelnemers blijkt in scheiding te liggen. Ze zoeken een nieuwe partner, maar zijn nog wel officieel getrouwd. Ze zijn bang dat een andere single geen interesse in ze heeft omdat ze theoretisch gezien nog steeds getrouwd zijn. Door Second Love kunnen ze in contact komen met andere singles die in scheiding liggen. Naast gescheiden singles zijn er veel ingeschreven deelnemers met een zieke partner of samenlevingscontract.

Volgens de eigenaar van Second Love draait de website helemaal niet om het kapot maken van relaties. Vreemdgaan is juist een belangrijk teken dat het niet lekker gaat binnen een relatie. Second Love kan hierin een uitlaatklep zijn. Sommige mensen die gebruik hebben gemaakt van Second Love merken juist dat hun relatie door het vreemdgaan verbeterd is. Vaak leidt de website tot leuke gesprekken en afspraakjes. Meestal leidt de website niet tot een vaste relatie, maar incidenteel bloeit er nog wel eens een liefdesrelatie op via de website. Uit het onderzoek op Second Love bleek verder nog dat de ingeschreven deelnemers het niet erg zou vinden als ze hun eigen partner tegenkwamen op de website.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen