Vergeet deze vooroordelen over vrouwen bij een date

devrouwHet is algemeen bekend dat er vooroordelen zijn over zowel mannen als vrouwen, maar als je als man wilt gaan daten met een vrouw, is het belangrijk om je toch even voor te bereiden op een aantal zaken. Zeker tijdens de eerste date is het belangrijk om niet meteen met al je vooroordelen naar voren te komen, zeker niet als je net een vrouw treft die net iets anders in elkaar zit dan de gemiddelde stereotiepe vrouw.

Niet alle vrouwen willen moeder worden

Akkoord, als je 17 bent kan je zo vaak als je wilt zeggen dat je geen moeder wilt worden als vrouw zijnde, maar als je een vrouw treft die eind twintig of misschien al wel midden dertig is kan het maar zo zijn dat ze geen kinderwens heeft. Andersom kan natuurlijk ook een vrouw die al wat ouder is maar gewoon nog niet de juiste partner is tegengekomen om een kindje mee te willen. Het is een gevoelig onderwerp en het is dan ook verstandig om dit onderwerp slechts op de juiste manier aan te snijden – voorzichtig.

Sugar Daddy

Het klopt niet dat alle vrouwen op zoek zijn naar een rijke man, en dat alle vrouwen liever op de bank zitten met een kop thee dan dat ze werken. Dat vrouwen het zo op zijn tijd leuk vinden om een cadeautje te krijgen? Dat klopt zeker wel! Ook zijn vrouwen niet op zoek naar de foute man, het is alleen wel een feit dat je als vrouw zijnde steeds vaker een foute man tegen kunt komen. Het is geen rocket science om te kunnen bedenken dat niet alle vrouwen hetzelfde zijn, en als je niet meteen antwoord krijg op je sms of whatsappje? Dan heb je gewoon grote kans dat ze het berichtje gewoon even vergeten is – even druk met wat anders zijn, betekent niet dat ze boos is.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen