Een dating app voor de rijken?

luxeTinder is al wat langer bekend, je kunt singles in je buurt tracken en ontmoeten, maar dit is blijkbaar wanneer je wat meer geld dan gemiddeld op de bank hebt niet helemaal hoe je het doet. Zeker wanneer je als rijker persoon neerkijkt op de armere medemensen, dan zit je vast met je tinder dating app. Voor die mensen is er nu Luxy, Luxy is een app voor rijkere mensen en is daadwerkelijk te downloaden in de App Store en bij Google Play.

3000 gebruikers

De app schijnt al 3000 gebruikers te hebben, en het gemiddelde jaarsalaris van deze mensen is een schamele € 200.000,-. Vooralsnog hoef je bij het downloaden van de app nog geen jaarsalaris in te voeren, want je valt vanzelf wel door de mand als er een luxe dinertje gegeven wordt. Ja als er in een keer verwacht wordt dat het meest luxe eten op tafel komt zal er al snel duidelijk worden dat je portemonnee hier niet tegen bestand is.

Dure hotels, grote huizen, mooie kleren

De woordvoerder van Luxy zegt dat hun leden in de mooiste auto’s rijden, de duurste en mooiste hotels bezoeken in de grootste huizen wonen en de allermooiste kleren dragen. Het duurt volgens de woordvoerder niet lang voor je door de mand zou vallen als je als “gewone burger” de app zou downloaden om te gaan daten. Luxy werkt op het rijke gedeelte na precies hetzelfde als Tinder, je kunt alleen dingen invoeren die wat beter passen bij het rijke leven. Zoals mannen die in een Mercedes rijden of vrouwen die van Prada houden. De kans dat je met deze app een rijk liefje aan de haak kan slaan wordt dus wel groter, maar of de rijkelui je willen treffen bij de plaatselijke snackbar is dan weer de vraag…

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen