Offline daten in Amsterdam

daten in AmsterdamDateInAmsterdam, een nieuw dating concept die singles achter de computer vandaan trekt om ‘face-to’face’ te gaan daten. DateInAmsterdam is een website waarbij je kunt inschrijven om te worden ingedeeld om te gaan daten met een andere single in Amsterdam. De website is sinds maart online. Er bestaan ook al versies van de datingsite in Londen, Dublin en San Diego. In de toekomst is het plan dat er ook versies komen voor andere steden in Nederland.

De site is dus wel een datingsite, maar er wordt niet online gedate. De slogan van deze website is dan ook ‘ Be Less Online, More Offline’. De perfecte kandidaat die zich hier inschrijft wordt door de site dan ook gezien als een energieke en positieve single met een goed gevoel voor avontuur.

Stappen
Op de website van DateInAmsterdam kun je credits kopen. Vervolgens geef je aan welke dag u wilt daten en wat uw eisen zijn. Dan  kiest de site een member die aan je eisen voldoet en op dezelfde dag kan daten. Op dat moment kun je het profiel van de match bekijken en beslissen of je wilt gaan daten.

Credits kopen
DateInAmsterdam maakt gebruik van een credit-systeem.  Je kunt kiezen voor een 3 date credits (€24,95) of voor 6 date credits (€39,95). Als er na drie maanden nog geen match is, dan zegt DateInAmsterdam dat het geld voor de credits wordt terugbetaald.

Korting in Maart
Voor singles die tot en met maart een 3 credit-pakket kopen, ontvangen een korting van 50% op de prijs van €24,95.

We denken dat dit concept, zeker in  Amsterdam, goed aan zal slaan. Vooral voor singles die geen fan zijn van online dating, is dit een mooi alternatief om toch een goede match te vinden. Ook is het slim bedacht dat de vrouw een locatie kiest, zo wordt de veiligheid gewaarborgd. Daarnaast is het prettig dat de credits onbeperkt geldig zijn en dat je dus niet vast zit aan een lidmaatschap. 

Bekijk beoordeling DateInAmsterdam

 

 

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen