Wat vindt de Nederlandse man aantrekkelijk?

vrouwEen eerste date, wat vinden de Nederlandse mannen aantrekkelijk? Om te beginnen doe maar normaal dan doe je gek genoeg. De meeste mannen zitten ook niet te wachten op enorm hoge hakken of sexy kleding, dit zou je niet meteen verwachten al is het bij een eerste date ook niet gebruikelijk om alle registers los te gooien.

Vrouwen weekblad Viva heeft een onderzoek gehouden onder 1400 single mannen die tussen de 25 en 45 jaar oud zijn. Hieruit moest naar voren komen wat zijn aantrekkelijk vinden aan een vrouw op een eerste date. Slechts 20% van de mannen vind hoge hakken mooi en het grote merendeel vindt het ook prettig als een vrouw in casual kleding verschijnt. 40% van de mannen kijkt wel als eerste naar de borsten en billen van een vrouw, daarna wordt er gekeken naar de ogen. De meeste Nederlandse mannen houden niet van dunne spillebenen, en maar liefst 80% van de mannen ziet het liefst een wat vollere vrouw. Vrouwen moeten niet te onderdanig zijn maar ook zeker niet te mysterieus. Het grote merendeel van maar liefst 95% vindt het niet verstandig om op een eerste date flink te gaan drinken, maar vrouwen met een grote mond vinden mannen de grootste afknapper.

Wat vinden single mannen dan wel leuk? Een vrouw die ontspannen overkomt, als zichzelf overkomt en vragen durft te stellen. Bijna 75% van de mannen vindt de gemiddelde vrouw te afwachtend, ze zouden het dan ook plezierig vinden als de vrouw het eerste whatsapje zou sturen na afloop van de date.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen