Vind je date in de supermarkt

supermarktHet is in Amerika al iets wat helemaal normaal is en binnen Europa lijkt het ook aan te slaan, op zoek gaan naar een geschikte partner in de supermarkt. Vooral vrouwen gaan steeds meer gericht boodschappen doen, en dan niet om de wekelijkse dingen binnen te halen maar ook om op zoek te gaan naar een man.

Gemakkelijker dan in het café

Er is een redelijk percentage mensen (13%) die het gemakkelijker vinden om in de supermarkt een praatje aan te knopen met iemand dan in het café; doe daar nog eens bij dat 2% van de mensen hun ware liefde gevonden heeft in de supermarkt en het begint al ergens op lijken. Eén op de vijf mensen vindt een supermarkt een leuke plaats om iemand te vinden om mee op date te gaan. Je kunt al een heleboel van iemand afleiden naar aanleiding van wat er in het karretje ligt, en ruim 60% van de mensen is het erover eens dat er een bepaalde aantrekkingskracht is tussen mensen met hetzelfde soort boodschappen in het karretje.

Wie erover na gaat denken kan dit wel als een nieuwe trend zien, ja tijdens het boodschappen doen heb je het vast wel eens gemerkt dat je met een glimlach in een wagentje of mandje keek van iemand die eenzelfde soort producten erin had liggen als jij in het jouwe. Maar ook de mensen die wel de producten kopen waar jij zoveel moeite voor doet om ze niet mee te nemen, een bak met ijs bijvoorbeeld zal een glimlach oproepen en een stukje gespreksstof. In de supermarkt kan je vrij snel zien met wat voor een persoon je te maken hebt, en hoe zijn of haar gezinssituatie eruitziet. Wij voorspellen dat online daten en de datingsite niet van de troon gestoten zullen worden, maar zullen deze nieuwe trend wel met een nieuwsgierige blik bekijken.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen