Dating Naked

naaktDating Naked is een Amerikaanse realityshow waarbij de deelnemers zoals de titel van de show al zegt, naakt zijn. Het concept is eenvoudig en het idee ook, maar een van de deelneemsters, Jessie Nizewitz was in de heilige overtuiging dat ze bij deze show bepaalde delen van het menselijke lichaam zouden blurren voordat ze op tv komen. Het is wel Amerika dus het idee dat de beelden geblurd zouden worden is niet heel vreemd. Maar in tegenstelling tot haar verwachting werden de beelden niet vervaagd en was haar vagina volledig in beeld te zien bij een partijtje worstelen.

Rechtszaak

Jessie eist nu 10 miljoen dollar van VH1, een Amerikaans kabel televisienetwerk. Ze zegt daarnaast ook dat haar oma niet meer met haar praat en dat haar ouders zich schamen. Ook hebben andere vrienden en familieleden geschokt gereageerd op het feit dat haar intieme delen in beeld geweest zijn. Wanneer Jessie gelijk heeft en er is haar inderdaad beloofd dat haar intieme delen onscherp gemaakt zouden worden alvorens ze op de televisie zouden komen, dan heeft Jessie nog best een goede zaak tegen het kabel televisienetwerk.

Naakt daten, de naam van de show zegt het al

Het feit dat Jessie aan het daten was met een potentieel ideale huwelijkskandidaat die haar na het zien van de beelden heeft laten zitten zal het extra zuur maken voorde 28 jarige. Toch is het een kwestie van nadenken alvorens je je inschrijft voor een programma als Dating Naked. In sommige gevallen kan je op voorhand best weten dat het een schokkende ervaring kan zijn voor vrienden, familie en kennissen. Laat staan voor de mogelijke liefde van je leven, die ook al even kennis heeft mogen maken met je intiemere delen op nationale televisie. De vraag is wanneer de serie in Nederland op de buis komt en of de bewuste aflevering dan of niet meer uitgezonden wordt, of er wel censuur gebruikt wordt.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen