Dit moet jij zeker niet doen op een (eerste) date

datingEr zijn genoeg dingen waar je zeker van bent, die je zeker niet moet doen tijdens een eerste date. Een aantal simpele voorbeelden kunnen openbaar boeren of scheten kunnen zijn. Maar er zijn ook nog een heleboel andere dingen die je beter niet kunt doen tijdens een date, en die dingen zijn iets minder bekend gezien het nog vrij vaak voorkomt. Hieronder een lijstje:

–          Teveel drinken

Drink niet teveel tijdens een date, een glaasje kan heel leuk zijn maar glaasje na glaasje zorgt ervoor dat je een flapuit wordt en wellicht zelfs wel dronken. Iets wat totaal niet aantrekkelijk is.

–          Je anders voordoen dan je bent

Het is nog één ding om te zeggen dat je vijf keer in Berlijn geweest bent, terwijl je er pas één keer geweest bent. Maar wanneer je dingen gaat overdrijven of aan gaat vullen terwijl die niet kloppen… dan ben je niet goed bezig. Als je niet in de sportschool komt zeg dan niet dat je sportief bent.

–          Vertel niet je hele levensverhaal

Iemand die je pas net ontmoet hebt hoeft niet te weten dat je hond overleden is toen je 15 was en dat je daar nog steeds last van hebt. Als er vragen over komen kan je altijd iets kort toelichten maar een eerste dat moet luchtig en gezellig zijn.

–          Verwacht niet dat de ander verandert

Er is een verschil met de witte sokken uit zijn kast zien te praten en hem totaal omvormen. Neem iemand zoals dat hij is iemand veranderen zorgt er enkel voor dat je later tegen grotere relatie problemen aan gaat lopen – niemand kan in die mate veranderen voor zo lang.

Er zijn nog wel veel meer dingen te bedenken die je niet moet doen op een date of kunt verwachten van je date maar dit zijn een aantal punten die wel duidelijk moeten zijn voordat je de dating markt op gaat. Heb je tips nodig voor een eerste date? Kijk hier.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen