Wat zijn de beste dating apps voor op je iPhone?

iphoneWe zijn de digitale generatie, veel van onze contacten zijn alleen online, en dat maakt daten soms nog wel ingewikkelder dan het vroeger was. Je kunt echter een heleboel hebben aan de diverse dating apps die je op je telefoon kunt zetten. Deze koppelen je aan de juiste mensen, waardoor jullie kansen op en geslaagde avond een stuk hoger liggen. Maar wat zijn de handigste apps voor je iPhone? Hieronder vind je in het kort een aantal van de meest gebruikte apps en hun voor- en nadelen.

  • Pepper

De app werkt gemakkelijker dan de site om profielen te bekijken of om erop te reageren. Nadeel is wel dat je een account moeten hebben voordat je met de app aan de slag gaat. Via de app kan je je niet aanmelden namelijk. De app is gratis!

  • eDarling

Je moet hier nog een vragenlijst invullen, aan de hand daarvan worden er matches bepaald. Je kunt je aanmelden via de app. Als nadeel kan worden beschouwd dat het aanmeldt proces veel tijd en aandacht vergt, maar hierna wel voor goede matches zorgt. De app is gratis.

  • Lexa

Je kunt je ook via de app aanmelden nadeel is wel dat je moet betalen om optimaal gebruik te kunnen maken van de app. Het kan dan ook als misleidend worden ervaren dat de app gratis aangeboden wordt. De app is gratis volledig gebruik van de site niet.

  • Parship

Bij Parship moet je je eerst aanmelden voordat je de app kunt gebruiken, echter is het een betrouwbaar netwerk waardoor je een veilig gevoel hebt als je online bent. De app is gratis.

Uiteraard zijn er nog veel meer apps te vinden, en hebben die ook allemaal zo hun voor en nadelen. Je doet er verstandig aan om de datingsites en hun apps goed naast elkaar te leggen op die manier weet je precies waar je aan toe bent!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen