Zo mislukt was die date misschien wel niet…

I'm the luckiest man in the world!Jullie eerste afspraakje is niet helemaal verlopen zoals je had verwacht en je maakt jezelf daarom bittere verwijten. Niet doen, geen paniek! Hier vijf aanwijzingen waarom het nog niet verloren is.

Hij maakte complimentjes
Je blijft maar denken dat de avond een ramp was, maar dat heeft je date er niet van weerhouden jou complimentjes te maken. Over je kleding, je parfum, je kapsel en zelfs over je gevoel voor humor! Je hoeft heus niet te denken dat dit alles uit pure beleefdheid was, het is namelijk waarschijnlijker dat hij er gewoon echt zo over dacht.

Hij keek je diep in de ogen
Dacht je dat dit maar een momentopname was? Of misschien puur toeval? Helemaal niet! Een ongeĂŻnteresseerde man kijkt een vrouw namelijk niet in de ogen. In dat geval kijkt hij namelijk gewoon de andere kant op. Als hij dus werkelijk je blik heeft gezocht en heeft vastgehouden, dan heb je hem niet onverschillig gelaten (ondanks jouw idee dat je alles hebt verknoeid).

Hij is tot het laatste moment gebleven
Als jullie date echt zo’n fiasco geweest zou zijn, dan was deze jongen er vast al wel eerder vandoor gegaan met een smoesje (“morgen werken” of “zieke oma”). Mannen voelen zich niet zo schuldig over zoiets, vooral niet bij iemand die ze nog niet of nauwelijks kennen en nooit denken terug te zien.

Hij heeft je naar huis gebracht
Misschien heb je je op sommige momenten een beetje gek, houterig of belachelijk (dat denk je zelf) gedragen, maar deze man is niet alleen de hele avond bij je gebleven, hij stond er bovendien op om je tot aan je voordeur te vergezellen. Dat is hét bewijs dat je helemaal niet koud laat. En nee, dat heeft hij ook niet uit beleefdheid gedaan. Dat hij je nog niet heeft gekust, betekent niks. Behalve misschien dat hij je respecteert en niet te hard van stapel wil lopen.

Hij heeft je een berichtje gestuurd
Niet lang nadat jullie afscheid hebben genomen, heeft hij je een berichtje gestuurd om je te bedanken voor de leuke avond en je een goede nacht te wensen. Ja, dat is dus echt een goed teken! Zelfs als hij er niet bij zegt dat hij je dolgraag nog een keertje wil zien. Hij had ook niks kunnen sturen…

Lexa richt zich op leuke dates
Had je en voor jouw gevoel een mislukte date en komen deze vijf aanwijzingen je ook totaal niet bekend voor? Dan kun je misschien beter opzoek gaan naar een andere date. Kijk bijvoorbeeld eens op datingsite Lexa! Hier kun je al vanaf €9,95 per maand een betaald lidmaatschap aanschaffen en de datingsite is gericht op jonge singles die het leuk vinden om te gaan daten! En heb je het leuk? Dan is het een grote kans dat dit ook nog eens de ware zou kunnen worden. Meer weten over datingsite Lexa? Lees hier meer over de website en bekijk beoordelingen van andere singles.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen