Vind een sugar daddy in Nederland

Weet jij wat een sugar daddy in Nederland betekent? Vaak herken je een sugar daddy aan het feit dat het een geslaagde en ervaren man is, die graag in het gezelschap van een jongere dame verkeert. In het Nederlands zie je de termen suikeroom en suikernichtje vaker. In het Engels sugar daddy en sugar baby. Vaak neem je aan dat het bij een sugar daddy meteen om seks gaat, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Er zijn ook succesvolle mannen die een jongere vrouw graag op andere manieren wil verwennen. Dat kan met cadeaus, reizen of uitjes zijn, maar je kunt ook denken aan zaken waar de jongere vrouw echt behoefte aan heeft. Als iemand nog studeert kan het de inrichting van een appartement zijn, of kleding bijvoorbeeld.

Zijn alle sugar daddy’s in Nederland altijd mannen?

De term zelf is natuurlijk voor mannen, maar er zijn ook rijpe en succesvolle vrouwen die graag een jongere man (of vrouw) in hun leven willen om voor te zorgen. Zo iemand noem je dan een sugar mommy. Want ja, het betreft niet alleen jongere vrouwen, maar dus ook jongere mannen die iets te bieden hebben aan oudere vrouwen.

Vaak moet je ook niet meteen denken aan langdurige relaties. Sommige vrouwen willen gewoon graag iemand waarmee ze op niveau een gesprek kunnen voeren, iemand die hen uitdaagt om het beste uit henzelf te halen, iemand die hun brein prikkelt, in plaats van alleen maar lichamelijk plezier levert. Al kan dit laatste natuurlijk ook onderdeel van een relatie tussen een suikeroom/suikertante en suikernicht/suikerneef zijn.

Wat heb je elkaar te bieden?

Met een suikerarrangement geef je informatie over jezelf in een profiel (net als bij een datingsite) en kun je laten weten waar jij naar op zoek bent en wat je iemand te bieden hebt. Het liefste laat je ook iets van jezelf zien, waarop een sugar daddy of sugar mommy in een oogopslag kan zien of je de geknipte persoon bent voor wie zij zoeken. Afhankelijk van hoe oud je bent, welke ervaringen je hebt en hoe je financiële situatie is, geef je aan of je een suikeroom/ suikertante of suikerneef/ suikernicht bent. Met deze basis geef je de zoekende partij genoeg informatie om contact te leggen en te kijken of er sprake van een suikerarrangement kan gaan zijn. Dit arrangement is een soort overeenkomst waarbij je op basis van wederzijds akkoord afspreekt om voor elkaar iets te betekenen.

Voorbeeld van een sugardaddy in Nederland

Stel je bent pas afgestudeerd als juridisch medewerker en je hebt geen zin in een relatie, maar je zou het wel prettig vinden om met een wat oudere man op stap te gaan om hem bij officiële bijeenkomsten te vergezellen. Hij zoekt vooral iemand die hij ook alleen kan laten als hij een korte zakenbespreking heeft, iemand die van wanten weet en zich niet meteen verloren voelt in een groep onbekende mensen. Jij houdt van meetings waar je helemaal uitgedost op je best bent. Hij heeft er plezier in om je outfit voor dit soort avonden te sponsoren. Als je beiden eerlijk bent over wat je te bieden hebt en wat je voor de dienstverlening terug verlangt, kun je elkaar hierin vinden en tegemoet komen. Je hebt beiden iets toe te voegen aan elkaars leven, zonder dat je direct aan allerlei verplichtingen vast zit. Niet iedereen wil samenwonen, trouwen en een gezin stichten. Voor sommigen is goed gezelschap en duidelijke afspraken over tegenprestaties een prima vooruitzicht.

 

Hoe vind je een sugar daddy of sugar mommy in Nederland?

Het is niet moeilijk om een suikeroom of – tante in Nederland te vinden. Je kunt je via een sugar daddy website (zie onderaan de pagina voor de beste sites) aanmelden en er al eens rondsnuffelen of er interessante profielen zijn. Zodra je iets hebt gevonden dat je een kans wilt geven, kun je een eerste sugar date afspreken. Meestal wil je eerst kennis met elkaar maken, voordat je echt mee naar andere soorten bijeenkomsten gaat of vaker uitgenodigd wordt. Met je inschrijving bij een sugar daddy website weet je precies waar je aan begint, omdat je alle aanbieders kunt vergelijken. Je kunt zelfs zien wat anderen in hun profiel zetten om te zien of je nog ergens in wilt investeren om betere sugar daddy’s of sugar mommy’s aan de haak te kunnen slaan.

Hoe werkt een sugar daddy website?

Zodra je je profiel compleet hebt gemaakt – met relevante informatie of jezelf, een profielfoto en soms een filmpje – kun je gaan kijken of je een match vindt tussen jou en iemand die op zoek is. Je kunt interessante suikerooms/ suikertantes of suikernichtjes/ suikerneefjes opslaan in je favorieten en berichten uitwisselen voordat je elkaar eventueel in het echt ontmoet. Realiseer je goed dat dit niet de aangewezen plek is om op zoek te gaan naar de liefde van je leven. De kans is natuurlijk nooit 100% uitgesloten, maar voor de meesten geldt dat ze bij de sugar dating site met een duidelijke reden ingeschreven zijn. Vaak betreft het slimme en succesvolle mensen die weinig tijd hebben om te investeren in relaties, maar die wel graag gezelschap van iemand willen die er goed uit ziet die ook goed uit zijn of haar woorden komt en een interessante tegenpartij is.

Zijn er kosten aan sugar dating sites verbonden?

Meestal betaal je als suikerneefje of suikernichtje een lager bedrag voor het lidmaatschap van sugar daddy’s in Nederland dan de suikerooms of suikertantes. Dit ligt vooral aan de situatie van diegene die vraagt en diegene die aanbiedt. Jongere mensen hebben vaak niet de financiële middelen en wel tijd, terwijl ouderen wel genoeg geld hebben, maar weinig ruimte in de agenda. Of je nu in de eerste of tweede categorie valt, je stelt je prioriteiten en bent tevreden met het suikerarrangement dat je voor korte of langere tijd aan wilt gaan. Zolang iedereen open en eerlijk is over verwachtingen, kan het alleen maar een succes zijn.

De beste sugar daddy sites in Nederland zijn:

Seek for sugar
Rich meet beautiful

 

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen