Romantisch daten in de dierentuin

giraffeVrijgezellen worden op date gestuurd naar de meest bekende dierentuinen van Nederland, om te achterhalen welke van deze dierentuinen het meest romantisch is. Het ‘project’ heet Daten in de Dierentuin en zou garant moeten staan voor een beestachtige zomer, beestachtig romantisch dan welteverstaan.

Perfecte eerste date

Een dierentuin is een perfecte omgeving voor een eerste date, tussen de dieren door wandelen en elkaar beter leren kennen. De dieren kunnen voorzien in de nodige gespreksstof waardoor het nooit ongemakkelijk zal zijn, daarnaast kan je door de dieren ook weer meer van elkaar te weten komen. Want wie wil nu niet weten welk exotisch dier favoriet is bij je date? Een keer wat anders dan een hond of een kat.

Eerste kus

Stiekem een eerste kus bij de olifanten of toch bij de zeeleeuwen? Het is allemaal mogelijk, veel dierentuinen hebben ingestemd met het idee en houden kortingsacties om de singles aan te sporen te komen daten. Hoewel daten in de dierentuin in opkomst is, is online daten nog altijd de grootste groeiende markt, via een oproepje kan je je inschrijven voor het daten in de dierentuin, waardoor het beste van twee werelden wordt gecombineerd.

Wanneer je je op wilt geven kan dat hier, in de volgende dierentuinen (in alfabetische volgorde) zou je zomaar kunnen belanden op je eerste date:

–        Apenheul

–        Artis

–        Burgers Zoo

–        Dierenpark Amersfoort

–        Dierenpark Emmen

–        Dierenpark Wissel

–        Diergaarde Blijdorp

–        Dolfinarium

–        Ouwehands Dierenpark

–        Safaripark Beeksebergen

Dus ben je single en wil je graag op date? Schrijf je dan nu in! En voor je het weet ben jij op pad om te testen welke van de Nederlandse dierentuinen het meest romantisch is! Mocht je je afvragen hoe er gematched wordt? Je moet eigenschappen invullen en een foto meesturen, je wordt dus niet op een blinde date gestuurd.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen