Opnieuw de datingmarkt op na een relatie, wat nu?

datingNadat je jarenlang in een relatie hebt gezeten ben je weer single, na verloop van tijd zal je weer willen gaan daten om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar na zolang niet op de dating markt te zijn geweest hoe werkt dat dan ook alweer? Een ding is zeker, het gaat niet meer zoals dat het ‘vroeger’ ging.

Ga ervoor!

Wacht niet af, maar ga ervoor! Neem een datingcoach in de arm of probeer speed daten! Het zal je verrassen en daarnaast heb je toch niets te verliezen. Er was voorheen vast een bepaald type waar je als een blok voor viel, het is niet ongewoon of verkeerd om eens te bekijken wat er nu op de markt rondloopt.

Bepaal je eigen tempo

De wereld gaat steeds sneller dus daten zal ook steeds sneller gaan. Het is niet meer ongewoon dat mensen tijdens een eerste date al bij elkaar blijven slapen en dan gaat het zeker niet alleen om slapen met braaf de handjes boven de dekens. Het gaat zo snel als dat jij dat wilt, wil jij niet op de eerste date seks hebben? Dan zeg je nee, wil je dat wel? Is het ook geheel je eigen keuze.

Nog zoiets

Het is weer zoiets dat laat zien dat de wereld erg snel is geworden, wanneer je naast de telefoon gat zitten wachten tot deze rinkelt kom je al snel terug van een koude kermis. Alles gaat tegenwoordig via sms of via een programma als whatsapp. Wil jij de uitzondering op de regel zijn bel je hem toch lekker op? Een ding is zeker wees duidelijk over hoe je wilt communiceren, dan loop je in een later stadium niet meer tegen onduidelijkheden aan.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen