Online daten, wat moet je een vrouw niet vragen

vragenOnline daten is een groeiende markt, vooral mensen die vermoeden dat ze hun partner niet meer tegen zullen komen in het dagelijkse leven is het internet daten een heus begrip geworden. Er zijn niet alleen heel veel datingsites er zijn ook heel veel mensen die een partner zoeken via een datingsite. Een van de dingen waar je net als in de kroeg aan moet werken is je zogenoemde openingszin. De eerste vragen die je aan iemand stelt zijn namelijk net zo cliché en voorspelbaar als ‘ken ik jou niet ergens van’. Er zijn een aantal dingen die je zeker weten niet moet vragen aan een vrouw:

–          Waarom ben je vrijgezel?

Het is niet zo alsof ze je al haar slechte gewoontes zal gaan vertellen of bijvoorbeeld over haar ernstige jaloezie die haar vorige partner heeft verdreven. Daarnaast kan het heel moeilijk zijn om hier een juist antwoord op te geven, en zeg nou zelf; wat zou jij op deze vraag antwoorden?

–          Waarom is je laatste relatie stukgelopen?

Dat is een vraag die je pas na verloop van tijd aan iemand mag gaan stellen, of als het je niet uitmaakt helemaal nooit. Het kan nogal een pijnlijke onderneming zijn een relatie verbreken en je weet niet of het om een breuk gaat met goedkeuring van beide kanten, iemand die vreemdging of een andere reden.

–          Wat doe je voor je plezier?

Niet alleen heeft een vrouw over het algemeen honderden dingen die ze voor haar plezier doet, het is ook nog eens een algemene vraag, die vaak voor een algemeen antwoord terug zorgt.

–          Woon je alleen?

Het kan niet alleen heel vreemd overkomen als deze vraag aan je gesteld wordt, daarnaast kan het overkomen alsof je meteen seks met haar wilt hebben. Of dat je wellicht wel minder vriendelijke bedoelingen hebt dan een serenade onder haar raam te houden.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen