Daten is iets leuks!

Daten is iets wat voor veel mensen iets is dat gewoonweg goed moet gaan. Wanneer de date dan niet gaat zoals je gepland hebt, gaan er alarmbellen rinkelen en slaat de paniek toe. Dit kan helemaal anders, want het is totaal niet nodig om je hele date te analyseren en te bedenken wat er mis is gegaan. Het is wat anders om je af te vragen wat je een volgende keer beter kunt doen bijvoorbeeld wanneer de man die tegenover je zit niet dezelfde gevoelens heeft met betrekking op jou. Wees eerlijk en vraag het gewoon, je kunt het beter zeker weten dan dat je jezelf naderhand op gaat eten.

Net als een pleister

Natuurlijk vindt niemand het leuk om te horen dat iemand niet dezelfde gevoelens heeft voor jou, maar je kunt het beter meteen te horen krijgen nietwaar? Het is nog veel vervelender om het niet zeker te weten en je maar af te blijven vragen hoe of wat. Vraag ook vooral door, want het kan heel goed zijn om te horen wat je minder leuke kanten zijn of dingen die hij minder leuk vond aan jou. Het is een spiegel die je voorgehouden wordt en waar je van kunt leren.

Geniet

Geniet van elke minuut dat je onder de mensen bent, of het nu wel of niet ervoor zorgt dat je een vervolgdate krijgt. Een date kan je ook vrienden voor het leven opleveren, dus geniet van alles. De wereld vergaat niet als je date niet zo loopt als dat je wilde, of dat je date jou niet leuk vindt of jij je date niet. Je doet elke keer ervaring op, en leert van iedere date. Haal het meeste eruit en dan komt je prins op het witte paard vanzelf wel aanlopen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen