Vier tips die jij moet gebruiken bij een eerste date!

dateEr worden altijd vol goede moed adviezen geven als je weer gaat daten. De een heeft nog betere adviezen dan de ander heeft. Maar lang niet al deze adviezen werken echt, en sommige verdienen het om in een boekje te komen met: de slechtste adviezen bij een eerste date.

 

 

 

 

  1. Gevoelig en vol empathie overkomen

Het kan wel zijn dat je tijdens een eerste date je gevoel moet laten zien, maar het is echt niet de bedoeling dat je gaat zitten snotteren. Of dat alle emotionele verhalen uit de kast komen over je cavia, konijn of kat die overleden is. Daar heb je vrienden voor, wees open, maar met mate. Het is ook niet de bedoeling om als een ijskonijn over te komen, maar ook niet de bedoeling om al je sores meteen te dumpen bij je date.

  1. Wees jezelf

Je het is verstandig om je niet anders voor te doen dan je bent, of… Het kan maar zo zijn dat je je iets teveel op je gemak voelt. Het is nu ook niet meteen de bedoeling dat je al je gewoontes even op tafel gooit. Want dat je thuis een dikke boer laat als je klaar bent met eten, dat lijkt niet helemaal het idee op een eerste date. Zo zijn er wel meer dingen op te sommen die je echt niet moet doen, maar die wel echt maken tot wie je bent. Er is wel een later moment dat je zoveel jezelf kunt zijn, en dat is wanneer jullie samen op de bank zitten in een lachstuip om elkaar.

  1. Je ex is een apart verhaal

Hoewel alles en iedereen je zal vertellen het niet over je ex te hebben, is dat nu juist een onderwerp dat wel ter sprake kan komen. Uiteraard afhankelijk van de situatie maar het kan soms heel goed zijn om het over een ex te hebben.

  1. Geen seks op de eerste date

Wie bepaalt dat je geen seks mag hebben op je eerste date? Dat bepaal jij en als jij vindt dat het leuk en gezellig genoeg is dan doe je waar je zin in hebt.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen