De werking van decemberborrels op ‘flirten’

Uit onderzoek blijkt dat een groot gedeelte (driekwart) van de vrijgezellen mannen en vrouwen geen problemen heeft met flirten tijdens een bedrijfsfeestje. Daarentegen vindt de helft van de respondenten het ongepast om tijdens een dergelijk bedrijfsfeest te zoeken of opvallend te flikflooien.

Dit blijkt uit een onderzoek, uitgevoerd door datingsite PARSHIP, heeft een enquête uitgevoerd onder 2.583 leden tussen de 18 en 69 jaar. Uit dit onderzoek kwam tevens naar voren dat een kwart van de leden het ongepast en tegelijkertijd onprofessioneel vindt om te flirten met collega’s. Het overige deel van de leden vond dat een gesprek waarin geflirt wordt, een intieme dans en intens oogcontact binnen de regels vallen.

Daarentegen gaat een onenightstand bij veel leden te ver. 46% van de mannen, en 68% van de vrouwen kon zich hier niet in vinden. De meeste leden waren het erover eens dat naast uitgebreid flikflooien en zoenen ook flirten met de baas ongepast is.

Drink vooral niet te veel

Veel bedrijven houden in december een borrel om de feestdagen in te luiden en het jaar af te sluiten. De drank vloeit meestal rijkelijk bij dit soort aangelegenheden. En er zijn altijd mensen die te diep in het glaasje kijken. Wanneer er eenmaal alcohol in het spel is, is voor veel mensen een drempel weggenomen. Zij stappen zodoende sneller op een collega af die zij leuk of aantrekkelijk vinden. Dit kan natuurlijk voor ongemakkelijke situaties zorgen, vooral wanneer het op niets uitloopt. In de dagen die volgen word jij namelijk constant herinnerd aan jouw misstap. Wil je dit voorkomen? Drink dan vooral niet te veel tijdens de decemberborrels.

Flirten op een afstandje

Weet jij van een leuke collega dat hij of zij vrijgezel is? Ga dan vooral niet te opvallend flirten op de werkvloer. De meeste mensen vinden dit namelijk niet gepast, zoals je al op kon maken uit de resultaten van het onderzoek. Flirten op afstand is wat dat betreft een betere optie. Wat we daar precies mee bedoelen? Flirten via een gratis online dating site. Je kan hier natuurlijk ook maar zo die ene collega tegenkomen. De kans is weliswaar niet groot, maar hij is aanwezig. Misschien weet jij bijvoorbeeld wel waar hij of zij ingeschreven staat. Maak hier dan vooral gebruik van en schrijf je ook in bij deze gratis online dating site. Mogelijk kom jij jouw collega dan wel tegen op een gratis online dating site.

Geschikte gratis online dating sites vinden

Heb jij geen oogje op een collega, maar wil je wel een leuk iemand ontmoeten? Schrijf je dan gewoon eens in bij een aantal gratis online dating sites. Tegenwoordig zijn er op iedere datingsite duizenden gebruikers actief. Hierdoor moet het wel heel raar lopen wil jij hier geen leuke man of vrouw tegen het lijf lopen. Inschrijven is doorgaans gratis, dus schrijf je vooral in bij meerdere sites. Zodoende vergroot jij de kans op het vinden van een leuke date namelijk. Weet jij niet bij welke site jij je in moet schrijven? Maak dan gebruik van onze vergelijkingstool voor het vinden van de beste gratis online dating sites.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen