Cougar dating site

Ben jij een jonge man op zoek naar een vrouw met ervaring? Of juist een wat oudere vrouw die van energieke jonge mannen houdt? Dan is cougar dating wat voor jullie. Cougar dating sites en apps zijn bij uitstek de plek waar rijpere vrouwen en toyboys elkaar kunnen vinden. Er zijn steeds meer jonge mannen op zoek naar vrouwen met veel sexuele ervaring.
In dit artikel bespreken we wat cougars en milf´s zijn, wat de voordelen van cougar dating zijn, waarom oudere vrouwen graag jonge mannen daten en de pluspunten van verschillende Nederlandse cougar dating apps.

Wat is een cougar?

Een cougar is een vrouw van boven de veertig die een toyboy heeft. Ofwel, een vrouw met ervaring die date met een veel jongere man. In vroegere tijden was de vrouw afhankelijk van een man en kon zij dus niet zo gemakkelijk omgang vinden met een jonge man. Maar sinds dat niet meer het geval hoeft te zijn, zoeken steeds meer oudere en zelfstandige vrouwen een relatie met een jonge viriele man.
Dankzij films en series over dit onderwerp is er steeds minder taboe op een relatie met een cougar. Sterker nog, het is bijna een soort status. Er zijn dus ook steeds meer jonge mannen die specifiek op zoek zijn naar een cougar. Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer dating apps bijkomen speciaal voor de cougar doelgroep.

Bekende cougars

Er zijn veel bekende voorbeelden van relaties tussen cougars en toyboys. Wat dacht je bijvoorbeeld van Demi Moore en Ashton Kutcher. Ashton was 25 toen hij begon te daten met Demi van 41. Het mooie Hollywood koppel bleef zes jaar gelukkig getrouwd.
Een andere bekende cougar is Madonna. Zij is gelinkt geweest aan een flink aantal jonge mannen, waaronder het Braziliaanse topmodel Jesus. Op dit moment date Madonna de 25-jarige Ahlamalik Williams. Niet slecht voor een dame van begin 60.
Natuurlijk zijn er nog meer Hollywood leading ladies die van jonge mannen houden: Susan Sarandon, J-Lo, Courtney Cox en Eva Longoria. Ook in Nederland zijn er bekende cougars. De allerbekendste is natuurlijk Patricia Paay. En ook Bettina Holwerda heeft het maar getroffen met stud Jim Bakkum.

Hoe werkt dating met een oudere vrouw

De makkelijkste manier om een cougar of toyboy te vinden, is door gebruik te maken van een dating app. Je hoeft alleen maar de app te downloaden op je mobiel of tablet, een account aan te maken, foto up te loaden en je bent klaar voor de zoektocht. Binnen een paar minuten heb je toegang tot de aantrekkelijkste cougars en toyboys bij jou in de regio.
Om meer kans te maken op een goede match, is het aan te raden om even de tijd te nemen om je profiel in te vullen. Je maakt dan meer kans dat de ander reageert op je berichtje. Cougars voelen zich graag gewaardeerd, dus probeer altijd origineel en persoonlijk te zijn in je berichtjes. Een beetje humor kan ook nooit kwaad.

Oudere vrouwen daten

Het heeft voor een jonge man heel erg veel voordelen om een oudere vrouw te daten. Ten eerste natuurlijk dat de dame in kwestie flink meer ervaring heeft tussen de lakens. Dat belooft dus veel plezier in de slaapkamer. Ten tweede hoef je je als man geen zorgen te maken over een kinderwens. Deze fase zijn de cougars al gepasseerd.
Een cougar is zelfstandig en zelfverzekerd. Ze zijn zeker niet afhankelijk van de man. Cougars weten vaak wat ze wel en ook wat ze niet willen. Die duidelijkheid is vaak erg prettig voor jonge mannen. Het is iets wat ze vaak niet kunnen vinden bij leeftijdsgenoten.

Wat is een Milf?

Milf is een acroniem van de Engelse uitdrukking “Mother I’d Like to Fuck”. Het gaat dus om moeders die er aantrekkelijk uitzien. Vaak bekeken vanuit de ogen van jongere mannen. Het is al jaren een populair genre in de erotische industrie en tegenwoordig zie je ook veel dating sites voor deze doelgroep.
En dat is goed nieuws voor alleenstaande moeders. Want wie wil er nou niet daten met aantrekkelijke jonge mannen die het niet erg vinden dat je kinderen hebt? De speciale dating sites zijn de ideale ontmoetingsplaats voor moeders en hun jonge aanbidders.

Waarom een rijpere vrouw graag date met een jongere man

Het is niet alleen het haast onverzadigbare libido en strakke lichaam wat het daten van een jongere man zo aantrekkelijk maakt voor cougars. Alhoewel dat natuurlijk wel erg grote voordelen zijn. Het is juist dat een jonge man afhankelijk en onervaren is, wat veel rijpere vrouwen interesseert. Dat klinkt misschien gek, maar is zeker zo.
Een jonge man wil graag leren beter seksueel te presteren en luistert daarom juist goed naar de vrouw met ervaring. In tegenstelling tot oudere mannen, die juist denken dat ze alles al weten. Dus voor cougars is het daten met een jongere man vaak extra bevredigend. Ook zijn jonge mannen veel avontuurlijker en dat zorgt voor spannende en onvoorspelbare momenten

Oudere vrouw zoekt toyboy

De sexuele piek voor een vrouw is veel later dan bij mannen. Mannen hebben hun piek als ze begin 20 zijn. Dan hebben ze constant behoefte aan sex. Daarna neemt deze behoefte met jaren langzamerhand af. Bij vrouwen gaat het iets anders. Na hun 40e beleven vrouwen hun sexuele piek. Lastig, want mannen van hun leeftijd kunnen die behoefte niet altijd goed bevredigen.
Het is daarom ook niet zo gek te bedenken dat vrouwen van boven de 40 juist specifiek op zoek gaan naar jonge toyboys. Die kunnen hun behoefte naar seksueel avontuur veel beter volgen dan partners van hun eigen leeftijd. Een rijpere vrouw met jongere man is dan ook een goede match.

Cougar dating sites en apps

Er zijn steeds meer jonge mannen op zoek naar cougars, en andersom. Er valt dus heel wat te kiezen. Het aantal echte specifieke cougar dating sites en cougar dating sites val echter toch wat tegen. Jammer, want dan hoef je niet steeds uit te leggen waar je naar op zoek bent. Iedereen op zo’n cougar site of app weet dan waar het om draait. Er zijn geen taboes en je hoeft je nergens voor te schamen.
Een site waar je in contact kunt komen met oudere vrouwen is in ieder geval Milf-match.
Andere sites waar je kunnen daten met oudere vrouwen zijn
50liefde, 50plusmatch, 50plusparter en 50plusrelatie.
De laatste vier genoemde zijn echter niet specifiek voor cougars maar meer voor vijftig plussers, genoeg oudere vrouwen dat wel,  maar de eerste vermeldde contact site milf match lijkt meer voor de hand te liggen.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen