Online daten, en dan?

Online daten is iets wat helemaal hot is, maar hoe doe je dat eigenlijk? Ja, je inschrijven op een datingsite naar keuze maar dan? Nou alles valt en staat met een goede profieltekst en uiteraard een goede foto! Maar hoe kan je dit nu het beste aanpakken dan?

  • Blijf eerlijk
  • Het is geen sollicitatie
  • Maak jezelf aantrekkelijk
  • Zorg dat je normaal overkomt
  • Laat zien wie je bent
  • Voeg een PS toe

Het is heel belangrijk om eerlijk te zijn, wanneer je een roker bent, vermeld dit dan ook gewoon op je profiel. Eerlijkheid duurt het langst, en wanneer je de schade wilt beperken maak dan gebruik van het feit dat soms een woordje is dat erg gewild is op dating sites. Soms roken of drinkt soms kan de schade weer beperken!

Je bent niet aan het solliciteren, je hoeft dus geen complete uitleg te geven over welk werk je doet en wat en waar je gestudeerd hebt.

Jezelf aantrekkelijk maken klinkt wellicht heel erg fout, maar als je jezelf sociaal opstelt, en mensen het beeld geeft dat je gewild materiaal bent om te daten ben je aantrekkelijker dan wanneer er geen concurrentie is.

Normaal overkomen, dat doe je door contrast te gebruiken, iedereen wil vlot, leuk en spontaan overkomen. Iedereen houdt van lekker eten en reizen – doe als je normaal bent en presenteer je positieve karaktereigenschappen maar vergeet ook de negatieve niet al kan je er wel een leuke draai aan geven.

Door met je emotie te schrijven en niet alleen met je verstand laat je zien wie je bent, laat mensen zien hoe jij denkt en hoe jij voelt. Op die manier ben je echt en heb je een streepje voor!

Mensen scrollen vaak door teksten heen, maar een PS die aan het einde is toegevoegd wordt vaak goed gelezen. Dus voeg een leuke boodschap toe!

Perfect bestaat niet

Als je in het oog houdt dat perfect niet bestaat, weet je ook dat de perfecte profieltekst niet bestaat. Blijft dicht bij jezelf en als jij van reizen houdt? Zet dit dan ook gewoon op je profiel!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen