Mijn date kan niet zoenen

Woman kissing man on cheekDit heeft iedereen vast wel eens meegemaakt: je hebt een date die ontzettend goed gaat. Het is gezellig, de spanning hangt in de lucht en de zenuwen gieren door je lijf. Aan alles is te merken dat jullie elkaar leuk vinden en dat jullie niet ver verwijderd zijn van de eerste zoen.

En dan gebeurt het. Op een onbewaakt moment schuift je date heel dichtbij, zo dichtbij dat jullie neuzen elkaar nèt niet raken. Je hart slaat als een dolle in je keel en je krijgt bijna geen lucht meer. Dit is het moment waarop jullie gaan zoenen! Wanneer de lippen elkaar raken staat jouw hart heel even stil.

En toen ging het mis…
Als een dolle gaat hij tekeer. De passie en de spanning zijn als sneeuw voor de zon verdwenen en jij weet echt niet wat je met de situatie aan moet. Hoe kán dit nou? Alles ging zo goed en voorspoedig, bij de eerste zoen had je ook zo iets anders voorgesteld! Na deze rampzalige ontdekking kijk je hem een beetje verschrikt aan. “Vond je het niet lekker?” vraagt hij een tikkeltje verbaasd. Eigenlijk kun je het niet over je hart verkrijgen om eerlijk te zijn, dus knik je een beetje en mompel je zachtjes iets wat klinkt als “jawel…”.

Gewoon oefenen
Zoenen doe je samen en niet iedereen zoent hetzelfde. Dat de eerste keer geen succes was hoeft niet direct te betekenen dat het nooit een succes wordt. Niemand zoent hetzelfde en misschien was jouw date ook niet onder de indruk van jouw zoenprestatie. Zoen nog een paar keer, geef aan wat je lekker vindt en kijk of jullie er op deze manier uitkomen. Wanneer jij jouw date écht zo leuk vindt, is het zeker de moeite waard!

Ook zin in een date? Neem dan een kijkje bij bijvoorbeeld Lexa!

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen