De trends voor 2015: Niche dating en minder leugens

baardNu we goed en wel 2015 ingegleden zijn, wordt steeds meer duidelijk wat de trends zullen gaan worden op het gebied van dating in dit jaar. Binnen deze trends vallen niche dating en minder leugens het meeste op. Om meer in te kunnen spelen op de specifieke eisen van de mensen die een date zoeken, is het niche daten ontstaan. Om meer succes te kunnen hebben binnen het daten zelf, gaan mensen steeds minder leugens gebruiken. Op die manier wordt er een betere basis gelegd voor een eventuele relatie in de toekomst, en dat is toch meestal het doel van het daten zelf.

Niche dating

Niche dating zou nog wel eens het grootste succes kunnen gaan hebben. Dankzij het internet is het makkelijker geworden om bepaalde doelgroepen direct aan te spreken, een soort van schifting voor de keuring, om het zo maar eens te stellen. Deze niches zijn stuk voor stuk de bepaalde voorkeuren van mensen en dit kan ook bereikt worden door het in kunnen stellen van parameters tijdens het zoeken. Zo zou je kunnen denken aan het zoeken naar mannen met baarden, of vrouwen die kleiner zijn dan je zelf bent. Hoe beter de niche te definiëren is, hoe beter het zal zijn want met de mogelijkheden die we vandaag de dag hebben, willen we niet meer door alle resultaten moeten zoeken naar de juiste persoon. We willen dat die direct naar voren komt.

Minder leugens

Hebben we die persoon gevonden, dan is het tijd voor stap twee. Geen leugens meer en gewoon eerlijk zijn over het uiterlijk en de voorkeuren. Zeg je dat je niet rookt en rook je wel, dan krijg je een vervelende avond. Ben je gewoon eerlijk, dan kun je na het eten een sigaretje opsteken; maar neem dan wel een pepermuntje mee.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen