Gratis daten is net zo succesvol

Rose in lipsAls u opzoek bent naar een datingsite dan komt u diverse soorten tegen. U komt datingsites tegen waar u tegen betaling kunt daten. Maar er zijn ook datingsites waarbij u gratis kunt daten. De vraag die al snel opkomt is hoeveel succes heeft u met een gratis datingsite? Heeft u net zoveel succes met een gratis dating site als een betaalde website? Het effect van online daten via betaalde of gratis dating sites is uitgezocht door diverse online daters.

Het eindresultaat van online daten via een gratis datingsite of betaalde datingsite is hetzelfde. Singles zijn vaak op beide websites ingeschreven. Soms wordt er eerst geprobeerd om via een gratis website een date te zoeken en later via een betaalde. Uit het onderzoek blijkt dat beide websites eigenlijk net zo succesvol zijn. De kans om een geslaagde date te vinden is bij beide websites even groot.

Er zitten wel een paar voordelen aan een betaalde website vergeleken met gratis websites. Zo is het zoeken naar een date via betaalde sites vaak iets eenvoudiger. Op gratis dating sites zitten vaak mensen die niet meer actief zijn of niet serieus. Ze proberen het gewoon even uit. Als er betaald wordt om een date te vinden dan zijn ze wel serieus en actief opzoek. Het is dus eenvoudiger om een date te selecteren via een betaalde dating site.

Nog een voordeel aan betaalde dating sites is de mogelijkheden. Neem eens als voorbeeld de website van Pepper. Hier kan op een leuke manier een eerste indruk gemaakt worden. Via de meeste gratis dating sites is dit niet mogelijk om uw account zo uit te breiden. Er zitten dus voordelen aan een dating site tegen betaling. Maar de kans om een geslaagde date te vinden is eigenlijk net zo groot bij een gratis dating site als een betaalde website.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen