Ik zoek een relatie

 

Over Ik zoek een relatie

Ikzoekeenrelatie.nl is een dating website waar je terecht kunt voor nieuwe contacten, een date of een relatie. De website ziet er prima uit en je kunt de belangrijkste delen van een dating website gelijk terugvinden.

Ook zonder aanmelden heb je gelijk toegang tot de profielen zodat je een goed beeld van de site kunt krijg. Je kunt zoeken op man of vrouw, leeftijd en locatie in Nederland of Vlaanderen. Dit maakt gelijk duidelijk wat voor soort mensen en profielen er op dit platform te vinden zijn. Uit de algemene voorwaarden blijkt dat er kosten zijn verbonden aan het gebruik van de website, maar deze zijn zonder aanmelden niet te zien.

Voordelen

  • Direct toegang tot de profielen

Nadelen

  • Geen transparantie over de kosten

Ik zoek een relatie details

Nichedating Nee
Alle daters Ja
Gay dating Nee
Senioren Nee
Vreemdgaan Nee
Hoger opgeleiden Nee
Belgische Datingsites Nee
Man zoekt Vrouw Ja
Man zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Man Ja
Vrouw zoekt Vrouw Ja
Prijs per maand Niet bekend
Aantal leden Niet bekend

Ik zoek een relatie reviews

Deel jouw ervaring over Ik zoek een relatie

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
vote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-emptyvote-star-empty
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig

Informatie over Ik zoek een relatie

Ik zoek een relatie is een datingsite voor Nederlandse en Vlaamse bezoekers. Lees hierboven meer informatie over Ik zoek een relatie.

Onze bezoekers hebben deze pagina gevonden via deze zoekwoorden:

  • Ik zoek een relatie review
  • Ervaringen Ik zoek een relatie
  • Ik zoek een relatie kosten
  • Ik zoek een relatie.com
  • App Ik zoek een relatie

.