Geblinddoekt daten en eten

blindHet was een PR stunt van Eurest, het bedrijf dat de catering doet van de UvA. Zij hebben sinds kort de vegetarische hamburgers van Moshik Roth in het assortiment en om mensen wegwijs te maken hiermee werd er het Blind Eet Diner georganiseerd. Hier zijn meer dan honderd studenten op af gekomen, en dat was een gekke bende.

Blind date

Een blind date is iets wat al langer bekend is, en iets wat heel erg spannend is. Maar ook net zo vervelend kan zijn als je helemaal geen enkele click hebt met je date. Wil je dat niet, of niet meer? Dan is het een goed idee om je eens in te schrijven bij een datingsites. Op die manier hoeven je vrienden en familie je niet meer te koppelen en heb je zelf het roer weer in handen. Je kunt op je datingprofiel heel veel dingen aangeven en van daaruit wordt er een match gemaakt – maar dan beslis jij of je met deze persoon wil chatten of je deze persoon je telefoon nummer geeft of dat je op date gaat. Met andere woorden je hebt het zelf in handen.

Blind eten

Blind eten klinkt een beetje vreemd, maar op het Blind Eet Date event zijn toch ruim honderd studenten afgekomen. Spijtig genoeg was het gehalte vrouwen hoger dan dat het gehalte mannen was, hierdoor moesten sommige mannen drie vrouwen voeren – zelfs als ze hadden aangegeven dat ze een date met een man wilden.

Wat is jouw ervaring? Heb je een vraag? Reageer hieronder!

Je email adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.

Meer artikelen